Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“ za 2024. godinu VIDEO

IMG 7844

Pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2023/2024 je Šejla Zonić.

Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić.

-Bilo je 529. 000 glasova, trećeplasirani je dobio 71.187, a to je Andrijana Petrišovska, drugosplasirani 102.103 Miki Sekulovski, dok je Šejla Zonić osvojila 132.014 vaših glasova– rekao je Saša Popović.

IMG 7875

Šejla Zonić je pobednica „Zvezda Granda“

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 45 ok

Zvezde Granda 2024 pobednik – Šejla Zonić

U trci za pobedu na kraju su ostali Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska, a publika je izabrala da je ove sezone bila najbolja Šejla.

Kao pobednik „Zvezda Granda“ Šejla osvaja statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

IMG 7900

Kako je Šejla Zonić pevala tokom takmičenja, pogledajte u videu ispd:

Šejla Zonić ima 30 godina i rođena je u Nemačkoj gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u Bosnu u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla.

Talentovana pevačica tvrdi da je počela da peva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kome je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Sa 11 godina je imala prvi javni nastup u Sanskom Mostu nakon čega je počela da nastupa, a pred kraj osnovne škole ona je radila nastup u svom gradu za Novu godinu kada je zaradila i prvi novac, ali priznaje da joj nije bilo lako što je ona morala da radi dok su se njeni drugari provodili.

IMG 7893
IMG 7921

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: A.Milinković/J.Jović