Pobednici „Zvezda Granda“, Šejli Zonić dodeljeni ključevi od Škode: „Poseban je osećaj, ovo je moj prvi auto“

IMG 8070

Aleksandra Đokić, direktorka marketinga „Auto Čačka“ dodelila je danas ključeve automobila „Škoda Kamik“ Šejli Zonić, pobednici „Zvezda Granda“ za sezonu 2023/24.

Aleksandra je Šejli uručila ključeve u poznatom tržnom centru, a na dodeli automobila našao se i Šejlin suprug Armin koji je za Grand istakao koliko je srećan što je njegova žena dobila svoj prvi auto.

IMG 8075

-Poseban je osećaj kad mogu da kažem da zvanično imam svoj prvi automobil –rekla je Šejla za Grand i otkrila kakva je u saobraćaju.

Odgovoran sam vozač, neko sam ko pazi u saobraćaju na sve i ovaj auto i sebe u njemu ću da čuvam, kao i sve koje ću da vozim. Suprug i ja ćemo da vozimo ovaj auto, najvažnije je da nas posluži– istakla je pobednica „Zvezda Granda“.

IMG 8089 1

-Auto je vrhunski, ima mesta za sve. Kad krenem na turneju imam mesta za sve i za mikrofon, za stalak i za veliki kofer i moj i suprugov i onaj ko zasluži ide sa nama – rekla je Šejla kroz osmeh.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je IMG_8106.jpg

Šejla je u popularnom šouu bila u timu Cece Ražnatović koja joj je od početka pružala podršku, a osvojila je publiku svojim fantastičnim pevanjem, ali i fascinantnom životnom pričom o čemu je Grand prvi pisao.

IMG 8149

Šejla Zonić (30) je rođena u Nemačkoj gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u Bosnu u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla.

Talentovana pevačica tvrdi da je počela da peva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kome je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

SEJLA ZONIC DODELA AUTOMOBILA 10062024 FOTO FILIP 1

Pevačica priznaje da je doživela krizu identiteta kada je shvatila da je njen talenat neiskorišćen, a na nagovor supruga počeli su sa njenom promocijom na društvenim mrežama, a zatim je uticao na nju da se prijavi za „Zvezde Granda“.

 Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala– rekla je u jednom razgovoru za Grand.

SEJLA ZONIC DODELA AUTOMOBILA 10062024 FOTO MUNJA 11

Na pitanje kakvi su joj planovi nakon pobede, Šejla je sa osmehom odgovorila:

-Više nema povratka nazad, sad samo napred i jako (smeh). Idem dalje da snimam svoje pesme i spotove, da gradim svoju karijeri. Ovo je definitivno bila odskočna daska, stepenica za moj put u nešto mnogo veće.

SEJLA ZONIC DODELA AUTOMOBILA 10062024 FOTO MUNJA 14

Uoči finala Šejla Zonić za Grand je rekla da ne želi da pobedi zahvaljujući organizovanom glasanju, već da želi da trijumfuje samo ukoliko ukoliko region smatra da ona to zaista zaslužuje.

-Smatram da je ovo bila zaslužena pobeda! Od početka sam videla koliku armiju imam iza sebe, osećala sam da imam oslonac i zaista nije bilo potrebe za tim, nego da sve bude fer-plej- istakla je novopečena pobednica „Zvezda Granda“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić