„Krećemo žestoko“ Šejla Zonić nakon pobede otkrila detalje o budućim planovima ali i o teškoj prošlosti: „I danas idem kod psihologa“

sejla z

Šejla Zonić pobednica je ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a mentor joj je bila Ceca Ražnatović, nakon čega je zasluženo postala glavna tema u medijima.

Ona je osvojila neverovatnih 132.014 glasova od ukupno 529.000, što govori koliko je ovogodišnje finale bilo neizvesno sve do samog kraja.

SEJLA ZONIC ZG FOTO MUNJA 10 ok


Pevačica je sada progovorila o svemu za emisiju „Premijera Vikend Specijal“ na TV Pink. Prenela je svoje utiske nakon pobede u najvećem regionalnom muzičkom takmičenju, ali i otkrila sve o teškom životnom periodu.
-Nisam se naspavala posle onolikog adrenalina… Još uvek čitam poruke fanova, i ne mogu da verujem šta se desilo. Meni je Ceca kao mentor baš pomogla… lavovski se borila za sve kandidate! Pre samog finala, bilo je nekih trzavica, nekih osuđivanja od strane medija, ona me baš zaštitila. Pokazala je zube. Stala je uz mene i onda smo zajdničkim snagama uspele da dođemo do cilja. Neću da kažem da se nisam nadala… jesam, svi mi koji smo bili u finalu, nadali smo se pobedi – rekla je ona pa dodala:
-Presrećna sam što su me ljudi podržali. Sada ću tek praviti karijeru, nove pesme su na putu. Napravićemo par dana pauzu da proslavimo, a onda krećemo žestoko.

SEJLA ZONIC FOTO MUNJA 42 ok

Pobednica „Zvezda Granda“ je potom progovorila o suprugu:
-Moj veliki oslonac je moj suprug. On je moja stena, uvek me podigne kad krenem da padam. Pomogao mi je veoma. Kada se on pojavio, znali smo da je to to… Venčali smo se odmah posle godinu dana zabavljanja. On me samo pogurao i podržao da budem to što jesam i to što ću biti – kazala je ona.

SEJLA ZONIC 30 GOD. TUZLA BIH 41


Šejla se dotakla i teškog perioda života kada nije imala novca za preživljavanje, a progovorila je i o posetama psihologu:
-Kada se osvrnem na prošlost, budem ponosna, pa pustim i suzu. Ja sam preponosna osoba, nisam želela da pozajmljujem novac kada sam imala problem. U kovidu nisma nastupala, sve je bilo haotično i baš mi . Nisam želela da pozajmljiujem ni od oca koji je bio bolestan. Nisam želela da uzimam od njih jer ni oni nemaju dovoljno, nisu zdravstveno dobro, još ja da uzimam od njih, a imam 25 godina – rekla je Šejla i naglasila:

-Išla sam kod psihologa… I danas idem i to je nešto najbolje što sam za sebe uradila. Predlažem svima jer je i ta mentalna higijena jako bitna.

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Prvi intervju nakon pobede

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić