Rijad Rahmanović se oglasio posle finala i Šejline pobede u „Zvezdama Granda“: „Sve što sam radio 9 meseci sad ima smisla“

IMG 7691

Već danima region ne prestaje da se priča i piše o finalu „Zvezda Granda“ koje je održano protekle subote, a gde je pobedu odnela Šejla Zonić.

Od svih 20 učesnika velikog finala, neki su se oglasili, a među njima je i Rijad Rahmanović koji je imao posebnu poruku za sve.

rijad rahmanovic o sejli

Nakon što se zahvalio publici, mentorki i kolegama, pevač se obratio Šejli Zonić i javno je otkrio šta misli o njenoj pobedi.

-U subotu ste pokazali da sve ovo što sam radio kroz 9 meseci ima smisla, ima dušu. Potvrdili ste da je ovo što radim ispravno. Svakako da sam svestan svojih mogućnosti i da sam imao očekivanja da uđem i prođem prvi krug. I to ste mi vi omogućili. U 12 veličanstvenih, izvrsnih, vi ste i mene smestili – poručio je Rijad i dodao:

Hvala vama, mojoj mentorki Viki Miljković, svim sponzorima i onima koji su na bilo koji način omogućili da pokažem šta znam. Utisci su se slegli, prezadovoljan plasmanom, sad idemo da radimo.
Voli vas vaš Riki. Moje iskrene čestitke Šejli na pobedi, svakako da je od svih nas ona to najviše zaslužila
.

Podsetimo, Rijad je u finalu osvojio 12 mesto. Iz Srbije je pristiglo 496 glasova, iz BiH 7.908, iz Crne Gore 35, iz Severne Makedonije 69 i iz Hrvatske 92.

BONUS VIDEO – Reakcije takmičara nakon ispadanja iz finala „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković