Marija Šerifović priznala zbog čega se nije pojavila na finalu „Zvezda Granda“, pa se obratila Šejli Zonić (VIDEO)

IMG 7844 ok

Nakon osam godina, ovo je bilo prvo finale „Zvezda Granda“ na kome se nije pojavila Marija Šerifović.

Ona se sada oglasila i otkrila da je u istom danu imala koncert u Cirihu koji nije mogla da odloži, ali je uprkos poslovnim obavezama uspela da isprati dešavanja u finalnoj noći „Zvezda Granda“.

Capture 8

Moj koncert počinje večeras u deset, „Zvezde Granda“ u devet, ponela sam tablet da bih mogla da gledam tamo. Zamolila sam ih da mi organiziju pristup internetu da može to da mi stoji i da gledam – rekla je Marija u vlogu i dodala:

Moram da priznam da mi je malo čudno što za finale neću biti u studiju sa svim kolegama iz žirija i sa kandidatima. Međutim, ovaj koncert je zakazan pre nego što smo saznali termin finala i bilo je nemoguće da ovo pomerim. Kako mi u finalu nemamo neku ludilo ulogu, bilo je logično da dođem na koncert. Ovo mi je prvo finale nakon osam godina na kojem neću biti. Malkice mi je žao što nisam tamo.

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 17102023 FOTO MUNJA ok

Marija je sve vreme pratila šta se dešavalo na Grandovoj sceni, a onda je nakon povratka sa koncerta ponovo odgledala finale i obratila se pobedici Šejli Zonić.

-Šejla, sve čestitke, srećno – kazala je Marija.

Capture 9

BONUS VIDEO – Prvi intervju Šejle Zonić nakon pobede u „Zvezdama Granda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković