Prvo oglašavanje Đule Drini nakon finala „Zvezda Granda“: Otkrila da li je razočarana plasmanom

DJULA DRINI ZG FOTO MUNJA 4 ok

Nakon spektakularnog finala „Zvezda Granda“ koje je održano pošle subote, a u kome je titulu pobednika odnela Šejla Zonić, oglasila se šestoplasirana učesnica Đula Drini.

Iako je kroz čitavo takmičenje važila za jednog od favorita za pobedu, mlada pevačica ne krije da je zadovoljna plasmanom u velikom finalu.

DJULA DRINI ZG FOTO FILIP 1 ok

-Ljudi, hvala vam na top 6. Sada kada su se slegli utisci, ja sam preponosna na sebe i svoju borbu, trud i rad. Ubrzo očekujte nove pesme, nema zaustavljanja! Hvala još jednom svima do neba poručila je ona.

Đula Drini dobila je ukupno 31.041 glasova u finalu „Zvezda Granda“, od toga je iz Srbije osvojila 752 glasa, iz Bosne i Hercegovine 29.166, iz Crne Gore 200, iz Severne Makedonije 205 i iz Hrvarske 718.

djula drini 2

Podsetimo, nakon ispadanja u velikom finalu, Đula se oglasila za Grand i podržala svoju zemljakinju Šejlu koja je na kraju odnela pobedu u najgledanijem takmičenju.

-Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja – rekla je Đula u finlnoj večeri za Grand.

BONUS VIDEO – Rekcije takmičara nakon ispadanja u finalu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković