Nakon veridbe Bojan Pavlović OGOLIO dušu: „Samo su mi oni čestitali“

bojan i nikolina 2

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Bojan Pavlović je pre dva dana zaprosio dugogodišnju izabranicu Nikolinu Pelaić.

Pevač je danima u tajnosti pripremao iznenađenje za nju, a ona je ostala bez reči kada je posle pesme „Svirajte noćas samo za nju“ kleknuo ispred nje i izvadio prsten.

Bojan se sada oglasio za naš potral i otkrio kada će venčanje i da li su se slegli utisci nakon njihove najlepše večeri.

-Presrećan sam zaista, ovo je bio moj san. Naravno da će biti svadba, dogovaramo se već oko datuma. Nikolina je rekla da će to veče pamtiti do kraja života, oduševljena je što sam je zaprosio u njenom omiljenom restoranu u Skadarliji – reako je Bojan na početku.

ipiccy image 70 1

Njih dvoje sve ove godine neguju vezu na daljinu, jer Nikolina ne živi u Srbiji, Bojan se u razgovoru dotakao i ove teme, pa priznao da li će i kada pčeti zajednički život kao verenici.

-Dogovaramo se i oko toga. Naravno, to je neki sledeći korak, neka ide sve po redu.

Na samom kraju razgovora upitali smo maldog pevača kako su njegovi najbliži reagovali kada su saznali radosne vesti, obizom da je on ranije u medijima govorio da Nikolinu ne prihvata porodica zbog toga što je imala jedan brak iza sebe, ali iz zbog toga što je Hrvatica.

-Mama, tata i brat su srećni, čestitali su nam. Danas idemo da čujemo ostale dojmove mojih, pa vam javljamo uskoro – zaključio je Bojan kroz smeh.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković