JA SAM BRENA NACIONALE: Pevačica otkrila da li je njen novogodišnji nastup najskuplji (VIDEO)

8e8138bc055160c6cd8419adce195d38d2180bef

Pevačica Lepa Brena pojavila se nasmejana na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“, a tom prilikom je pripadnicima sedme sile otkrila kako se snalazi za volanom.

Ovde na Balkanu muškarcima moraš da daš prednost, opet kada malo bolje razmislim pametniji popušta, pa neka oni voze. Opet sa druge strane za sebe smatram da sam dobar vozač– otkrilaje Brena.

S obzirom da je vlasnica mnogobrojnih luksuznih automobila na estrdi, Brena je otkrila da li je ljubitelj brze vožnje.

Volim brzinu ali volim i sigurnost. Ipak je vozilo moja druga kuća, provela sam prvih 10 godina, tačnije od 1982. do 1991. godine u Lastinom autobusu. Tu sam spavala, jela, pila sa trideset momaka koji su radili samnom, posle smo krenuli avionima pa onda luksuznim automobilima, i danas je auto nešto što je neophodno ili na drugačiji način „Ja nemam drugi dom…“ (zapevala je)– objasnila je Brena, a zatim otkrila da se oprobala i kao vozač autobusa što je iznenadilo sveprisutne.

Probala sam da vozim autobus i to baš Lastin autobus dok smo snimali filmove, samo je tu sistem funkcionisanja drugačiji. Mada se ja divim ženama zato što je ova vrsta neke diskriminacije koja je kod nas jako uočljiva, dok je u svetu to drugačije, tamo imate žene koje su piloti, žene koje voze brodove, astronaute, pa čak i one koje voze autobuse.

Kako je svoju karijeru gradila sama, a u međuvremenu je postala uspešna preduzetnica, Brena samo za Grand otkriva da li muškarci vole jake i uspešne žene kao što je ona.

Pametan muškarac bi trebao da voli da ima ženu koja je sposobna za mnogo toga. Ja lično nikada nisam volela taj antagonizam između muškaraca i žena. Ako muškarac smatra da neki posao radi bolje, treba da mu žena to treba da mu prepusti – izjavila je Brena i pripadnicima sedme sile otkrila u čemu se snalazi bolje od muškaraca.

Od ovih iz moje kuće sigurno znam bolje da pevam – odgovorila je kroz osmeh.

Poslednjih dana kroz medije se prenosi informacija da je Lepa Brena za novogodišnji koncert uzela čak 100.000 evra, a Brena je to opširno prokomentarisala.

Pevam već četrdeset godina, mislim da je neukusno pričati o cenama. O honorarima pričaju samo oni koji žele da budu u centru pažnje. Srećna sam što me publika voli i traži, volim i hoću da radim. Volim što sam još uvek Brena nacionale. Moram da priznam da sam sada srećnija nego ikada zato što više nemam malu decu kod kuće i ne moram da žurim kući. Srećna sam što me je moja publika izabrala, i na rođendanima i na proslavama i svemu što svojom pesmom mogu da uvećam bilo koji događaj, to je najveća čast za nas pevače.

Sta je Lepa Brena još ispričala u intervjuu možete poslušati u VIDEU ISPOD:

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk