„Ne žurim sa vraćanjem na scenu, zna se šta je prioritet“ Jelena Kostov priznala kroz kakav period prolazi: „To može da sačeka“

a57bad9bd4e9f3d09ed411ba891a97f3e28807c0

Jelena Kostov nedavno je po drugi put postala mama, popularna pevačica na svet je donela devojčicu, a u razgovoru za Grand portal otkrila nam je da nikada do sada u životu nije bila srećnija.

Period koji sada živim je onaj o kome sam maštala ceo život. Zamišljala sam sebe kao majku dečaka i devojčice i to mi se konačno ostvarilo. Mogu samo da budem zahvalna Bogu na svemnu ovome – rekla je Jelena i priznala da je sada mnogo opuštenija u odnosu na to kako se snalazila u ulozi novopečene majke nakon rođenja sina Milije.

Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka , jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde.

Poznato je da starija deca u porodici neretko postanu ljubomorna na mlađu braću i sestre, a pevačica nam je otkrila da li i u njenoj porodici ima ovakvih problema.

-Bata je jedan predivan dečkić koji samo ljubi seku, a mi kao roditelji jako vodimo računa da se ni jednog trenutka ne oseti zapostavljen što je najbitnije u ovom periodu – istakal je Kostov.

Mnoge žene nakon porođaja muku muče sa viškom kilograma, pa nas je zanimalo da li i ova zgodna pevačica ima iste brige.

-Iskrena da budem ni u trudnoći ni nakon nje nisam imala problem sa kilažom. Vratila sam se brzo željenoj, a i da nisam ne bi mi smetalo. Jednostavno takva mi je genetika, neke žene imaju problem sa kilažom, a neke nemaju.

S obzirom da prošlo nekoliko meseci od kada se pevačica zbog trudnoće i porođaja povukala sa scene, pitali smo Jelenu kada će se vratriti svom poslu i nastupima, a odgovor nas je prilično iznenadio.

-Ne želim da žurim sa vraćanjem na scenu i nastupima. Imam puno lepih planova. Imam spremljene dve nove pesme, ali ipak sve to može da sačeka. Zna se da je porodica prioritet.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk