Login/Registracija

LJUBAV JE POBEDILA: Uprkos PROTIVLJENJU porodice Zvezda Granda zaprosio devojku (VIDEO)

Capture

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Bojan Pavlović je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelio radosne vesti i svima dokazao da ljubav uvek pobeđuje.

Naime, pevač je sinoć verio svoju dugogodišnju devojku Nikolinu, a iznenađenje je organizovao u jednom restoranu uz tamburaše.

Dok su muzičari svirari čuveni hit „Svirajte noćas samo za nju“ Bojan je klekuo ispred Nikoline i pitao je da li želi da se uda za njega, a ona je bez razmišljanja izgovorila „da“.

Uz video na Instagramu pevač je napisao kratak opis, čestitke su stizale sa svih strana, a mladog Bojana su podržale i brojne kolege sa javne scene.

Capture 1

-Rekla je DA – napisao je pevač uz emotikon srca i vereničkog prstena.

Podsetimo, Bojan i Nikolina su pre nekoliko godina bili u vezi, ali su raskinuli. Nakon nekog vremena par je obnovio romansu i sada uživa u ljubavi. Pevač je nedavno pred našim kamerama iskreno priznao da njegova porodica nije saglasna sa njegovim izborom partnerke i da je glavni problem to što ona ima jedan brak iza sebe i što je poreklom iz Hrvatske.

-Ta devojka je život moj. Ne znam kako da kažem pred svim ovim ljudima ovde. Najviše se osporava zato što je ona Hrvatica, to je jedna duga priča koju ću sigurno ispričati jednom. Ona je pre naše veze bila udata. Mi smo bili u vezi pre 6 godina, dugo smo bili zajedno, ali je to klinačka ljubav. Raskinuli smo zbog mojih babe i dede, ja potičem iz patrijahalne porodice, to nije bilo prihvaćeno – rekao je Bojan i dodao:

-Nažalost, ja sam ih tada poslušao, nisam želeo, ali sam bio nateran. Mnogo mi je teško kada pričam o tome. Uskratili su mi nju, a ja sam je voleo mnogo. Sada nisam pod velikim uticajem porodice, ali se njihovo mišljenje nije promenilo.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković