„TO JE NEKULTURA“ Pobednik „Zvezda Granda“ oštro o zlonamernim komentarima, otkrio sve o odnosu sa Viki Miljković (VIDEO)

0A0A4264

Fanovi talentovanog pobednika „Zvezda Granda“ Nermina Handžića sa nestrpljenje i ushićenjem dočekali su pevačev prvenac, numeru „Prva ljubav“ koja posle kratkog vremenskog perioda preti da postane ozbiljan hit, a svoje impresije sa nama je podelio i sam muzičar.

Meni je jako drago što se pesma svidela publici, konstantno dobijam poruke i čestitke. Na neki način to je za mene potpuno očekivano zbog autora pesme. Numera je rađena za mene, to je moj stil i jako sam zadovoljan– pohvalio se mladi pevač.

NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 02112022 FOTO MUNJA 1 ok

Tokom snimanje prve pesme Nerminova mentorka Viki Miljković sve vreme je bila uz pevača, a njen suprug Taške, proslavljeni harmonikaš i kompozitor ovoga puta potrudio se da pesma za njihovog pulena bude čista perfekcija. Kako su svo troje bili u studiju, našalili smo se sa Nerminom i pitali pobednika „Zvezda Granda“ ko ga je više mučio kako bi finalni rezultat bio ovako odličan?

Niko me nije mučio, meni je bilo zadovoljstvo sa njima da radim. Znam da kada Taške kaže nešto, mora da se ispoštuje, jer želi da ispadne onako kako treba da ispadne. Nije mi bilo teško uopšte -objasnio nam je pevač.

Od kada je kročio na Grandovu scenu, još kao dete, bilo je jasno da je pred njim blistava muzička karijera, a novom pesmom Handžić je to još jednom potvrdio.

Društvene mreže postale su sastavni deo života svakog od nas, a Nermin nam je otkrio koliko su mu bitni komentari na društvenim mrežama, da li dobija kritike i da li ga takve stvari dotiču.

Meni bi bilo dosadno da je situacija takva da se svima dopada. Ja sve poštujem i naravno da ima ljudi kojima se sviđam i ne sviđam. Prihvatam sve kritike, a komentare koje dobijam iza leđa su nekako nekulturni na neki način i ja ne obraćam pažnju na to i furam svoj fazon– iskreno je odgovorio Nermin.

NERMIN HADZIC FOTO MUNJA I ELENA 4

Mladi pevač Novu godinu dočekaće u Americi sa Viki Miljković i njenim suprugom Tašketom, a ne krije da mu društvo velikih muzičkih zvezda veoma imponuje, ali mu prija i činjenica da će sa njima obići mnoge daleke gradove.

Meni je jako drago. Imam sreće što su me oni uzeli sa sobom i što radim nastupe sa njima. A i nikada nisam bio tamo tako da se mnogo radujem– ushićeno je priznao prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“.

Viki i Taške mladog pevača doživljavaju kao svoje dete. Pevačica se veoma posevtila svim svojim pulenima, a pogotovo Handžiću što je zaista pohvalno, a Nermin nam je iz prve ruke otkrio sve o odnosu sa mentorima.

Oni su godišta kao moji roditelji, oni su mene od prvog dana kada sam došao na probu prihvatili su me kao svoje dete, izgradili smo takav odnos kao porodica– rekao je pevač, a u nastavku pogledajte šta nam je pobednik „Zvezda Granda“ još otkrio:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić