KAKVA ČAST! Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ nastupa na koncertu regionalne zvezde: „Kada su me pozvali, mislio sam da me neko zeza“

9a30e02902e84963a89dfbd595760195a627babf

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Hanad Džehverović nedavno je publici predstavio prvu numeru „Kunem ti se svim“, a sada ima još jedan razlog za slavlje.

Pevač je nedavno dobio poziv da nastupi kao gost na koncertu Halida Bešlića koji će se održati u subotu 3.12 u Areni Zagreb.

Hanad ne krije sreću zbog ove prilike koja mu se ukazala, a samo za naš portal otkriva kako je došlo do njihove saradnje i kako je ragovao kada je dobio poziv.

-Pre nekih desetak dana, jutro je bilo ne secam se tačno koji je dan bio u pitanju. Nazvali su me ljudi iz Halidove produkcije, i pitali da li sam zainteresovan da budem gost na koncertu 03.12. u Zagrebačkoj areni. Prvo sam bio zbunjen, nisam bio siguran da li me neko zeza, da li se to stvarno dešava. Naravno, prihvatio sam ono na prvu. Mislim da svi znate da moja mama peva sa Bešlićem dugi niz godina, ali mislim da u ovom slučaju to nije igralo najveću ulogu, jer ne može bas svako biti gost jednoj takvoj veličini i to u jednoj areni – kaže on i dodaje:

d74ea4bbf3bfac155725cab810669641bf4385a1

-Halid Bešlić i njegov tim su u meni prepoznali nešto dovoljno dobro i kvalitetno da me pozovu na jedan tako veliki događaj. Provereno znam da me Halid pratio kroz takmičenje, jer smo razgovarali o tome na njegovom koncertu u Gorazdu, gde je pohvalio sve ono što sam radio tokom samog takmicenja, tako da je sigurno i to imalo uticaja na ovaj, za mene, jako veliki i značajan događaj. Ovim putem želim da se zahvalim Halidu i njegovom timu na ovoj ukazanoj prilici, jer ovo je za mene najveći dogadjaj za sad u karijeri. Neću vam otkriti šta ću pevati, to treba da bude iznenadjenje. Tremu za sad nemam, sve karte su odavno rasprodate, tako da kad izađem pred dvadeset pet hiljada ljudi, ne znam kako ću se osecćti, ali ono što sigurno znam je da ću ponuditi pregršt energije, kao što to obično i radim. Uživaću u svakom momentu, i nastaviti raditi na tome da i sam jednog dana napunim neku arenu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/youtube