„Za Sanju nema zamene“, Mili prokomentarisao dolazak Ane Sević u Zvezde Granda: „Ona je drugačiji lik“ (VIDEO)

Nakon zimske pauze, članovi ekipe emisije „Zvezde Granda“, okupili su se u studiju na Košutnjaku gde nastavljaju snimanja najgledanijeg muzičkog šoua u regionu, a posebno raspoložen je stigao Aleksandar Milić Mili.

Mili je za naš portal otkrio kako je proveo odmor, ali je i prokomentarisao novine koje su se dogodile u samom šou.

Odlično sam, trenirao, radio, putovao, vežbao sa kandidatima. sada se uozbiljila cela stvar. Ove godine nekako sam uspeo da su moji kandidati toliko sigurni su sebe, inovativni, kreativni i stavrno uživam- rekao je producent.

ALEKSANDAR MILIC MILI ZG SNIMANJE 09112023 FOTO MUNJA 4 ok

Na veliko iznenađenje javnosti, mesto Ane Bekute na neko vreme zauzeće Dragan Kojić Keba koji je otkrio da ima velike ambicije za kandidate.

Ja mislim da će se Keba svugde snaći i da za njega nema problema. Nije važno ko će da pobedi, samo neka neka pobedi najbolji. Neko kome će to posle da bude život, jer ceo šou se bazira na tome da neko ko uđe unutra da ga usmerimo i da se bavi sa tim. Mora da ima talenta, ogromnu želju, da bude užasno vredan i onda ima šanse– objasnio je Mili.

Mili prokomentarisao Anu Sević

Mili prokomentarisao Anu Sević: „To je pun pogodak“

Pored Kebe, i Ana Sević je novo lice koja će u narednom periodu menjati Sanju Kužet koja je u drugom stanju, a šta je Mili rekao za ovu promenu:

Ja mislim da za Sanju nema zamene, ali je došla Ana koji je nov lik drugačiji. Sviđa mi se što ona ima voditeljskog iskustva, bila je i u „Zvezdama Granda“ i mislim da je to pun pogodak– iskren je on, a njegov ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Ovako se Ana Sević priprema za snimanje:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić