Ana Sević je nova voditeljka najgledanijeg šoua: „Radujem se što ću voditi Zvezde Granda“

ana sevic vodi zvezde granda

Da li će nova voditeljka Zvezda Granda biti Ana Sević, vest je o kojoj se najviše spekulisalo od trenutka kada je Sanja Kužet obelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće zavrsiti ovu sezonu!

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni razmatrano u Grand produkciji, budući da je odluka o tome, da će to biti upravo Ana odmah i donešena.

Ana Sević je nova voditeljka „Zvezda Granda“

ana sevic zvezde granda
Ana Sević Zvezde Granda se ne odbijaju, foto Instagram anasevicofficial

Ana Sević „Nisam mogla da odbijem ponudu za Zvezde Granda“

-Drago mi je što smo ponovo zajedno!- kaže Ana za Grand i dodaje:

-Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za ‘Zvezde Granda’ i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

Snapinsta.app 384570041 18394081060040173 1518095644828561720 n 1080
Ana Sević, foto Instagram anasevicofficial

Ana Sević „Radujem se vraćanju u Zvezde Granda“

-Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima jer sam i sama bila u njihovoj koži- zakljucila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsećanja radi, nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“, koje je završila veoma uspešno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisijama „Neki novi klinci“, „Zvezde Granda“ i „Grand parada“!

Ani želimo mnogo sreće u nastavku sezone, a ne sumnjamo da će se u tandemu sa Vojom Nedeljkovićem sjajno snaći, budući da je ovaj posao već radila besprekorno!

Srećno Ana!

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: Grand