Uhvatili smo Anu Sević u šminkernici „Zvezda Granda“, evo šta radi i kako se sprema za scenu: „Ruke su mi hladne kao led“ (VIDEO)

Voditeljka „Zvezda Granda“ Sanja Kužet danas je zvanično otišla na trudničko bolovanje, a danas je iz Granda saopšteno da će je Ana Sević menjati u najgledanijem muzičkom takmičenju.

– Toliko od mene, za ovu sezonu,dragi ljudi…Slike su nastale poslednjeg snimajućeg dana…kada ništa nije ni slutilo,da je neću završiti. Idemo u nove privatne pobede!– napisala je voditeljka dok su se u komentarima nizale najlepše želje povodom njene trudnoće.

Ana Sević stigla na prvo snimanje „Zvezda Granda“

WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.55.32 1
Ana Sević stigla na prvo snimanje „Zvezda Granda“

Kao što smo danas i pisali, pevačica Ana Sević je nova voditeljka „Zvezda Granda“.

Ekipa Granda imala je priliku da sa voditeljkom provede vreme u šminkernici gde ona obavlja poslednje pripreme pred snimanje i sazna u kakvom je raspoloženju.

WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.55.31 1
Ana Sević stigla na prvo snimanje „Zvezda Granda“

Ana ne krije da se srećna i uzbuđena zbog toga što se nakon pauze od nekoliko godina ponovo vraća na scenu.

-Prošlo je četiri, pet godina od snimanja šou programa „Neki novi klinci“, a deset od „Zvezda Granda“. Jubilarni povratak, a u pauzi što bi se reklo jedna decenija – rekla je Ana sa osmehom za Grand i dodala:

-Idemo, baš se radujem, biće baš lepo. Sada nemam tremu, ali su mi ruke hladne kao led, ali je to neka pozitivna trema u svakom slučaju. Ipak je to novi izazov, takmičenje je drugačije, nego što je bilo kada sam se ja takmičila, ali kada sam i vodila. Biće super, jedva čekam da krenemo.

Ana Sević pred prvo snimanje „Zvezda Granda“: „Idemo, baš se radujem“

WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.55.32
Ana Sević stigla na prvo snimanje „Zvezda Granda“

Ana je danas dala i prvu izjavu za Grand.

-Drago mi je što smo ponovo zajedno!- rekla je Ana i dodala:

-Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za ‘Zvezde Granda’ i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

-Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima jer sam i sama bila u njihovoj koži- zakljucila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Ana Sević „Zvezde Granda“ pripreme za prvo snimanje

WhatsApp Image 2024 02 19 at 12.55.31
Ana Sević stigla na prvo snimanje „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/A.Dačić