Ana Bekuta nije došla na snimanje „Zvezda Granda“, evo ko će sesti na njeno mesto! Njega sigurno niste očekivali

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 31102023 FOTO MUNJA ok

Ana Bekuta nije se pojavila na današnjem snimanju „Zvezda Granda“, a kao razlog čelnici Grand produkcije naveli su da članica žirija i iz opravdanih razloga neće prisustvovati narednim snimanjima.

Iz Grand produkcije saopšteno je da će pevač Dragan Kojić Keba na kratko menjati Anu Bekutu i preuzeti rad sa njenim kandidatima u narednih pet emisija.

Budući da je Keba ima iskustva u radu sa takmičarima „Zvezda Granda“, ne sumnjamo da će se na odličan način menjati Anu Bekutu.

image 123650291

Keba je stigao na snimanje „Zvezda Granda“ i otkrio da se raduje novoj obavezi koju ima prema kandidatima.

Spreman sam. Moja draga koleginica i prijateljica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nekako smo nas dvoje kompatibilni po mnogim muzičkim pitanjima, temama. Tako da je predlog svih bio da je zamenim neko vreme, tu sam i to je to – rekao je on.

image 6209779

Keba je otkrio da li ima favorita od kandidata i istakao da se zaista trudi da im prenese znanje.

-Ima, ali ne bih ja sad da izdvajam nikoga, jer što ja volim da kažem „Kad se puca penal, odnosno kada se takmiči, to je i najbitniji momenat“, ali na probama stvarno sam prijatno iznenađen. Snimio sam mojim telefonom za mene, da slušam i za to kratko vreme mislim da sam u lepoj meri uspeo da im prenesem emociju i znanje, onoliko koliko je potrebno – rekao je za Grand i dodao:

-Sve su to mladi, od osamnaest do dvadeset pet godina. Ja znam taj period jer sam i u to vreme nekada u Loznici se takmičio. Doduše, sve je to bilo manje nego ovo, ali ponašanje je uglavnom isto na sceni. Ista je trema, isti su treptaji, iste želje. Siguran sam da ću im, do kada budem bio, pomoći. U svakom slučaju, kao kolega, kroz sećanje na to vreme koje itekako dobro znam. Kroz znanje samo dve stvari, to su energija i znanje koje mogu da prenesem jer sam i ja tako naučio od starijih, iskusnijih i tako dalje.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.