Mili ispratio Priju do scene sinoć u Osijeku, pa pao u trans kada mu je posvetila pesmu: „Prava zvezda“ (VIDEO)

Aleksandra Prijović sinoć je u Osijeku održala treći u nizu koncerata, a među brojnom publikom koja je još jednom napunila halu do poslednjeg mesta, našao je i Aleksandar Milić Mili koji je došao u svoj rodni grad da podrži mladu zvezdu.

Mili se sa Prijom družio u bekstejdžu pre početka spektakla, a zatim se ispratio na scenu odakle je podelio kako je izgledao izlazak i doček zvezde od strane publike iz njenog ugla.

Mili koncert Aleksandra Prijović
Instagram/miligramofficial

Mili koncert Aleksandra Prijović

Nakon što je ispratio dešavanja iz prve ruke, Mili se prebacio u prvi red odakle je uživao u višečasovnom koncertu za pamćenje.

On je igaro i pevao uz svaku numeru, a posebno ga je ganulo kada je Prijovićka izvela njegov hit „Vrati mi se nerećo“, uz koji je cela hala skakala.

Zvezda. Prava zvezda– napisao je on u opisu njihove zajedničke fotke.

Mili koncert Aleksandra Prijović

Koliko je Mili obožavan širom regiona svedoče i objave fanova koje su isplivale na društvenim mrežama, a na kojima su ga tajno snimali dok se provodio. Ipak, neki su bili hrabriji pa su mu prišli i zamolili za fotku što je on rado prihvatio.

BONUS VIDEO– Aleksandra Prijović- Osijek- Koncert:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:


Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić