„Sanja Kužet teže podnosi trudnoću, to me je zateklo“ Saša Popović otkrio zašto je odabrao Anu Sević: „Odmah sam znao da je ona ta“ (VIDEO)

Posle zimske pauze danas se nastavilo snimanje emisija „Zvezda Granda“, a kreativni direktor Granda Saša Popović je najavio velike promene koje nas očekuju od sledeće subote.

Voditeljka Sanja Kužet je od danas zvanično na trudničkom bolovanju, a na njeno mesto došla je Ana Sević.

0A0A8990

Danas snimanju neće prisustvovati čak dva člana žirija, Ceca Ražnatović i Ana Bekuta.

U razgovoru za Grand, Saša Popović otkrio je kakvo raspoloženje vlada u Grandovom studiju, a priznao je i zašto je baš Ana Sević došla na mesto Sanje Kužet.

0A0A8989

-Sto dana smo imali pauzu od snimanja, a sad nastavljamo sa malo izmenjenom ekipom. Ana Bekuta iz opravdanih razloga neće snimati narednih pet emisija i umesto nje dolazi Dragan Kojić Keba. A, kako je Ceca noćas dobila 40 temperaturu, danas će je zameniti Ivana Peters- rekao je Saša za Grand i otkrio zašto je odlučio da u nastavku takmičenja angažuje Anu Sević kao voditeljku najgledanijeg takmičenja.

-Kada mi je Sanja rekla da je trudna i da će krajem februara biti u petom mesecu, pošto teže podnosi trudnoću, lekar joj je rekao da ne bi bilo dobro da nastavi sa emisijama i to me je malo zateklo. Onda sam razmišljao ko bi mogao da je zameni i odmah mi je na pamet pala Ana Sević jer je ona 2012. godine sa Milanom Mitrovićem vodila ovaj format, a radila je i „Zvezdice Granda“, to su slični formati. Nema tu nekih velikih razlika. Prvo što sam je pitao je bilo ‘Kako su deca i kako izgledaš?’, ona mi je rekla ‘Izgledam super’, rekao sam da je to to!- priznao je Saša.

0A0A8991

BONUS VIDEO: Evo kako se Ana Sević priprema za „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović