Login/Registracija

KO BI REKAO? Zvezda Granda otkrila koja pevačica će joj kumovati na svadbi

Mnogo puta se govorilo da je bivša učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensy Stojanović oborila rekord kada je u pitanju učešće u takmičenju, međutim konačnoje rešila da demantuje navode da je ona rekorder.

-Moram da kažem da se nisam takmičila sam sezona, već osam godina sa pauzama. Ta informacija se vuče godinama, ali sam se ja takmičila u četiri sezone. Zapravo čekala sam finale, to je bio moj prvi cilj. Ipak je Mladenovićka rekorder po tom pitanju, ona je iznad mene. Mislim da je ona bila pet sezona- otkrila je Nevena.

Nedavno je počastila publiku novim singlom „Kralju moj“ i našla na sjajne reakcije publike. Time je ostvarila jedan od svojih najvećijh snova, mada priznaje i pretrpela veliko opterećenje.

-Veliko je opterećenje sve to, evo posle dve nedelje se bližim dva miliona pregleda na Jutjubu. Na žalost, sve se danas svelo na klikove i preglede. Baš pričam ovih dana sa verenikom, kako sebe hvatam da razmišljam koliko ću imati pregleda, koliko mi ljudi gleda storije i lajkuje slike. U poslednje vreme mi baš nešto ne ide sa Instagramom baš sjajno i onda se enrviram. Razmišljam da li je moguće da se zbog društvenih mreža toliko nerviramo da nam to utiče na privatni život- priznaje Nensi.

Upravo zbog toga mnogi pevači stare garde tvrde da se današnja muzika i način na koji mladi pevači grade karijeru mnogo razlikuju od njihovih početaka. Ipak, ono što je ostalo isto je sujeta koja je oduvek vladala u estradnom svetu.

-Ima sujete i ljubomore, ali sikrena da budem ja nisam imala neka posebno neprijatna iskustva, ali se kroz društvene mreže vidi ko želi da te podrži a ko ne. Nisam skandalozna osoba, što možda i nije dobro za današnje vreme. Vidi se to posebno kada objaviš nešto novo i kolege te ne podrže. Zaboli kada je to neko prema kome si ti bio fer, ali kada tvoju pesmu ne podeli neko ko ti je bitan nije da ne boli- istakla je pevačica.

Ipak, prava prijateljstva na estradi postoje, a sreću da ih okusi imala je i Nensi koja će na veliko iznenađenje mnogih upravo koleginicu izabratii za kumu budući da uskoro staje na ludi kamen.

-Najbolja prijateljica i buduća kuma mi je Teodora Toković! Pitala sam je endavno nakon veridbe i naravno da je pristala! Sad čekam sao da organizujemo svadbu jer to nije ni malo lako pogotovo zbog obaveza koje imam. Ja sam optimista i msilim da ču početkom maja napraviti svadbeno veselje, moram podhitno da se aktiviram- iznenadila je sve.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović