KO BI REKAO? Zvezda Granda otkrila koja pevačica će joj kumovati na svadbi

297111159 1517630225334239 5268938683399701121 n

Mnogo puta se govorilo da je bivša učesnica „Zvezda Granda“ Nevena Nensy Stojanović oborila rekord kada je u pitanju učešće u takmičenju, međutim konačnoje rešila da demantuje navode da je ona rekorder.

-Moram da kažem da se nisam takmičila sam sezona, već osam godina sa pauzama. Ta informacija se vuče godinama, ali sam se ja takmičila u četiri sezone. Zapravo čekala sam finale, to je bio moj prvi cilj. Ipak je Mladenovićka rekorder po tom pitanju, ona je iznad mene. Mislim da je ona bila pet sezona- otkrila je Nevena.

Nedavno je počastila publiku novim singlom „Kralju moj“ i našla na sjajne reakcije publike. Time je ostvarila jedan od svojih najvećijh snova, mada priznaje i pretrpela veliko opterećenje.

-Veliko je opterećenje sve to, evo posle dve nedelje se bližim dva miliona pregleda na Jutjubu. Na žalost, sve se danas svelo na klikove i preglede. Baš pričam ovih dana sa verenikom, kako sebe hvatam da razmišljam koliko ću imati pregleda, koliko mi ljudi gleda storije i lajkuje slike. U poslednje vreme mi baš nešto ne ide sa Instagramom baš sjajno i onda se enrviram. Razmišljam da li je moguće da se zbog društvenih mreža toliko nerviramo da nam to utiče na privatni život- priznaje Nensi.

298522567 1531459923952853 817846966092841503 n

Upravo zbog toga mnogi pevači stare garde tvrde da se današnja muzika i način na koji mladi pevači grade karijeru mnogo razlikuju od njihovih početaka. Ipak, ono što je ostalo isto je sujeta koja je oduvek vladala u estradnom svetu.

-Ima sujete i ljubomore, ali sikrena da budem ja nisam imala neka posebno neprijatna iskustva, ali se kroz društvene mreže vidi ko želi da te podrži a ko ne. Nisam skandalozna osoba, što možda i nije dobro za današnje vreme. Vidi se to posebno kada objaviš nešto novo i kolege te ne podrže. Zaboli kada je to neko prema kome si ti bio fer, ali kada tvoju pesmu ne podeli neko ko ti je bitan nije da ne boli- istakla je pevačica.

Ipak, prava prijateljstva na estradi postoje, a sreću da ih okusi imala je i Nensi koja će na veliko iznenađenje mnogih upravo koleginicu izabratii za kumu budući da uskoro staje na ludi kamen.

-Najbolja prijateljica i buduća kuma mi je Teodora Toković! Pitala sam je endavno nakon veridbe i naravno da je pristala! Sad čekam sao da organizujemo svadbu jer to nije ni malo lako pogotovo zbog obaveza koje imam. Ja sam optimista i msilim da ču početkom maja napraviti svadbeno veselje, moram podhitno da se aktiviram- iznenadila je sve.

ipiccy image 2022 11 07T124738.302
Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović