Login/Registracija

Nakon svih operacija, Krstinja se odlučila na još jedan DRASTIČAN KORAK: “Vreme je za NOVE POBEDE“ (FOTO)

e2b35739e9e6f659b222da266c5cc23626459fa3

Iako je skinula oko 90 kilograma, pevačica Krstinja Matanović nedavno je otkrila da je od strane doktora dobila zadatak da skine još 7 kako bi bila na svojoj idealnoj težini.

I mada je izjavila da trenutno odmara od mršavljenja i da će doći trenutak da se aktivira i skine tu famoznu brojku, Krstinja je izgleda odlučla da se ipak pokrene što pre.

Tako je danas iznenadila pratioce na Instagramu kada je objavila fotku iz teretane na kojoj pozira u helankama i topu, pa napisala:

-Prvi trening! Krenula sam u nove pobede. Nakon svih zahvata, došlo je vreme novih navika i oblikovanja tela. Radujem se!

Ovaj potez naišao je na gomilu pohvala od strane njenih fanova, te su je svi dodatno ohrabrivali u komentarima ispod fotografije: “Aj sa srećom“, “Samo napred“, “Uz tebe smo“, samo su neki od njih.

Uprkos tome što joj većina ljudi govori da nikad nije bolje izgleda, o čemu svedoče fotografije koje redovno kači na mreže, Matanovićeva nije bila u potpunosti zadovoljna te je odlučila da preduzme i ovaj korak i promeni svoj život iz korena.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac