Login/Registracija

Da li su Nermin Handžić i Sandra Mladenović u vezi? Jedan potez ih je odao (VIDEO)

sandra i nerminn h 1

Mladi i talentovani prošlogodišnji takmičari „Zvezda Granda“ Nermin Handžić i Sandra Mladenović od kako su briljirali na Grandovoj sceni privlače veliku pažnju javnosti. I dok mnogi hvale njihovo pevanje i talenat koji je nesporan, ima i onih koji smatraju da su kolege savršen par.

Tog stava je čini se i naš čuveni fotograf Zoran Kuzmanović Munja koji je rešio da se našali sa Nerminom i Sandrom kada ih je ugledao u Grandovom studiju.

-Što ste se tako razdvojili? Sandra pa malopre je Nermin priznao da nema devojku, je l’ imaš ti dečka?- našalio se Munja, dok naše zvezde nisu skidale osmeh sa lica i odmah seli bliže jedan drugom.

-Je l’ moram da kažem? (smeh) Dobro, ja sam to već nekoliko puta rekla- zbunjeno je odgovorila mlada pevačica, dok je pobednik zaključio da Munja uvek sve zna.

sandra i nerminmh 1

Ipak, Sandra je ostala tajanstvena te ni na pitanje da li bi želela momka poput Handžica nije odgovorila, iako sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

Šalu na stranu, kako su oboje na početku karijere i sa velikim ambicijama ne kriju da im je trenutno prioritet posao, a novac od prvog honorora se nije potrošio na poklon za simpatiju, već na članove porodice.

-Već sam im kupio poklon, a sigurno ću ih ponovo opet iznenaditi, a tad bude i suza. Uvek ima suza, navikao sam na to- otkrio je prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“.

A da li vama Nermin i Sandra deluju zaljubljeno pogledajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović