Login/Registracija

Danica Maksimović otvorila dušu o odnosu sa sinom: „Kompleksno je, ne kažem mu ništa, ali se isplačem“

Oni koji tvrde da je lako sarađivati sa članovima porodice, bar kada je posao u pitanju, vrlo verovatno da greše. Tome svedoči i popularna glumica Danica Maksimović koju je njen sin Miloš, inače reditelj po zanimanju, angažovao za jednu ulogu. Mada mnogima to zvuči čudno za nju je to bio veliki izazov.

Uprkos tome što su se u profesionalnom smislu sjajno razumeli, bilo je trenutaka kada nije bilo ni malo lako.

-Sada je on moj reditelj, a ja sam njegova glumica. Mi smo saradnici. Poseban je izazov raditi sa njm jer je veoma zahtevan, strog i precizan, a ja hoću da odgovorim na svaki njegov zahtev. Radila sam sa Dejanom Mijačem, Egonom Savinom i sa brojnim slovenskim rediteljima, al ovo je nešto sasvim drugo. Ovo je mnogo teže i mnogo komplikovanije. I Miloš lakše vikne na mene nego na bilo kog drugog kolegu. Ja ništa ne kažem, ali dođem kući i isplačem se. Posle nekog vremena on se javi i pita me da li sam se smirila- ispričala je Danica.

Danica Maksimović je tokom višedecenijske karijere dokazala da je pre svega veliki profesionalac, a to čini i sada prihvatajući izuzetno kompleksne i teške uloge.

-Odnos izmeđun Miloša i mene je veoma kompleksan, ali dobila sam vrlo zahtevnu ulogu koja podrazumeva posebnu fizičku tranformaciju o kojoj još uvek ne bih da govorim. Biće to svakako veliko iznenađenje za gledaoce- otkrila je glumica koja i danas uspešno nosi titulu jdne od najlepših i najzgodnijih glumica na našimk prostorima.

-Moj dan je nezamisliv bez vežbanja. Između pola sata i četrdeset minuta radim vežbe za ruke, noge, za sve kosti i zglobove. Najviše pilates i jogu, najčešće na podu i sa tegićima u rukama, zavisi šta mi se tog dana učini najpotrebnijim- objasnila je za „Gloriu“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović