Login/Registracija

Haos u „Zvezdama Granda“: Cecu sabotirali, Marija vikala na sav glas (VIDEO)

Kako vreme odmiče i kako se približavamo finalu, tako su u „Zvezdama Granda“ sve uzavrelije emocije, u prilog čemu svedoči i nova epizoda najgledanijeg muzičkog takmičenja u kom sledi haos neviđenih razmera među članovima žirija.

Svaki mentor se trudi da pokaže da je njegov trud sa kandidatima urodio plodom, ali u razmeni mišljenja i ocenjivanja stručnog žirija dođe do rasprave i svađe, što se i dogodilo u trećem krugu kada su se svi međusobno posvađalo

Sudeći po najavi, među stručnom osmorkom pale su i one manje lepe reči.

Na samom početku Marija Šerifrović je oštro branila svoje takmičare i ušla u ozbiljan sukob sa kolegama.

-Ja tvrdim da 99,99 posto falševa nije bilo, jako dobar krug – poručila je Marija, dok je Đorđe David u pozadini negodovao na ovaj njen komentar.

Ništa manje turbulentno ove subote neće biti između Saše Popovića i Viki Miljković. Naime, pevačica se požalila je je kreativni direktor Granda stalno prekida u izlaganju, a posle ove prmedbe nastao je pravi haos u studiju.

-Pusti me da završim, ne seci me i ne upadaj mi u reč!– rekla je Viki koja je tvrdila da je kandidatkinja falširala, ali se Saša nije složio i dobacio da često iznosi nepovezane komentare.

-Pričaš eto tako… Ko je rekao da je falširala? Ma, pusti Violetu – dobacio je Popović, a odmah se naovezala Marija rečima da je Viki izrekla glupost.

Ceca Ražnatović je pokušala da pohvali jednog takmičara, ali su je kolege omele u izlaganju, pa je pevačica oštro i odreagovala.

-Meni se jako sviđa tvoja boja glasa, to je mekano… Ma ko to dobacuje? I ovaj do mene dobacuje! – rekla je Ceca, dok je Saša na sve načine pokušao da smiri Đorđa i Milija.

-Ajde Mili smiri se malo, i ti Đole se smiri! Bićete na televiziji i jedan i drugi šta vam je – pokušavao je Popović bezuspešno da ih umiri.

Na kraju je Marija odreagovala kao nikada do sada, pa je iz sveg glasa počela da viče na žiri, a tražila je samo malo vremena i da je niko ne prekida u toku njenog izlaganja.

-Samo da završim, ne prekidam nikada nikog – ljutito je rekla Marija, dok joj je Viki poručila da se ne dere.

Ovo je samo mali deo onoga što vas čeka u subotu od 21 na televiziji Pink u novoj emisiji „Zvezde Granda“.

U nastavku teksta pogledajte promo emisije koja vas očekuje u subotu u 21 čas na Pink televiziji.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković