Viki i Nermin se ne zaustavljaju: Spektaklom u Luksemburgu oduševili publiku koja je vrištala kada su otpevali ovo (VIDEO)

VIKI MILJKOVIC I NERMIN HANDZIC ZGS SNIMANJE 30112022 FOTO LUKA 32 ok 1

Nakon uspešno završene turneje u Americi, odakle su se vratili prepuni utisaka i uspomena, Viki i Nermin izdvojili su tek nekoliko dana da odmore, a zatim su se uputili na ostale planirane nastupe koje imaju po Evopi.

Sa velikim ushićenjem sinoć ih je dočekala publika u Luksemburgu koja je do poslednjeg mesta napunila jedan klub u kome više nije igla mogla da stane.

Uz gromoglasan apalauz zvezde večeri dočekane su na bini, kada je Viki zapalila masu hitom „Mahi, mahi“ dok su svi pevali i igrali čuvenu koreografiju.

Screenshot 20230312 132122 com.instagram.android

Nizali su se veliki hitovi jedan za drugim, a kako su videli da se publici dopada kada izvode i aktuelene trep pesme naših izvođača, tako je bilo i snoć kada je Nermin zapevao Nućijevo „Crno oko“ , dok mu je Viki uskalala kao bek vokal. ceo doživljaj upotpunile su rukavice sa laserima čija se svetlost širila po celom klubu.

Veliki broj snimaka od sinoć širi se društvenim mrežama uz opise kako su im pobednik i njegova mantorka priredili veče ta pamćenje.

ipiccy image 14 2

Nakon što je Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik „Zvezda Granda“, 20. rođendan dočekao u avionu, tačnije na letu ka Beogradu, Viki Miljković potrudila se da njegov divan dan ne prođe nezapaženo i da ga se zauvek seća.

Članica žirija „Zvezda Granda“ pripremila je žurku iznenađenja za Nermina i njegovog brata blizanca, a osim slavljeničke torte, ića i pića slavlje je uveličao i dolazak Nerminove porodice, ali i članova žirija „Zvezda Granda“, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić