Login/Registracija

Ivana Dimkovski otkrila nepoznate detalje iz „Zvezda Granda“ pa otkrila u kakvom je odnosu sa Jelenom Karleušom

Ivana Dimkovski imala je samo čertnaet godina kada je prvi put stala na scenu Sava Centra i to na koncertu Aleksandre Radović, a šesnaest kada se prvi put pojavila u „Zvezdama Granda“. Iako nije uspela da ostvari cilj da je mentori Jelena Karleuša i Đorđe David dovedu do finala, Ivana je uspela da uz Jeleninu podršku i savete postane jedna od najtraženijih učesnica popularnog takmičenja.

Za Grand Ivana je govorila o odnosu sa Karleušom, a dotakla se i novih planova i ciljeva koje je sebi zacrtala, a jedna od njih je i nova pesma „Zavisna“.

Šta te je nateralo da se sa samo šesnast godina prijaviš na „Zvezde Granda“ i kada si shvatila da želiš da se baviš pevanjem?

„Od svoje devete godine bavim se muzikom. Bila sam član dečijeg hora „Vrapčići“ i kada sam prvi put stala sa horom na veliku scenu Sava Centra, u tom trenutku sam znala da je moja najveća ljubav muzika. Od tada su usledila mnoga pojavljivanja na takmičenjima i velikim scenama kao što su ‘Pinkove zvezdice’, ‘Zvezde Granda’ i veliki međunarodni festivali.“

U prvoj sezoni mentor ti je bila Jelena Karleuša, u drugoj Đorđe David i kad sagledaš sve probe i nastupe, od koga si više naučila?

„Ne bih mogla da ih razdvajam zaista, svako je poseban i svojstven na svoj način.  Od Jelene i Đorđa sam naučila dosta, nesebično su me savetovali i znam da će mi ta iskustva značiti kroz dalji tok moje karijere. Ja ću se truditi da opravdam njihovo poverenje.“

Tokom „Zvezda Granda“ takmičari se suočavaju sa brojnim iskušenjima, pa nije ni tebe nisu zaobišla. U četvrtfinalu nastupila si pod temperaturom, je l’ bilo još takvih situacija?

„Posto se mnogo očekivalo od mene u četvrtfinalu, a ja sam se pred samu emisiju jako razbolela, nisam mogla da dam svoj maksimum, iako sam se trudila svom snagom da sve to bude kako treba. Naravno, bilo je situacija i kada mi nije bilo do pesme, ali svesna sam svog posla i posao ne sme da trpi. Publika zaslužuje da uvek dobije najbolji deo nas, tako da svi problemi ostaju iza zatvorenih vrata kada se popnemo na scenu.“

U kakvim si danas odnosima sa Karleušom i Đorđem? Znamo da ti je Jelena pružala podršku i kad si ispala iz takmičenja, je l’ se nešto promenilo?

„Sa Jelenom se povremeno sretnem na snimanju neke emisije. Naravno, uvek se lepo pozdravimo i razmenimo par rečenica. Njena podrška mi znači kao i Đoletova. Znam da su oni uvek tu za nas, za svoje kandidate i to nam puno znači“.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić/S.Ćulibrk