Petar Bulatović otkrio kakva je Ceca kad se ugase kamere i da li je on njen miljenik (VIDEO)

IMG 2183

Iako ima samo 17 godina i do nedavno je bio potpuni amater, Petar Bulatović iz Podgorice uspeva da zahvaljujući mentorki Ceci Ražnatović savlada sve strahove, tremu, nesigurnost i iz kruga u krug oduševi svojim glasom.

Ove subote u „Zvezdama Granda“ to je učinio zanimljivim narodnjačkim repertoarom, a sad je za Grand sumirao utiske iz trećeg kruga i otkrio detalje saradnje sa mentorkom.

-Uspeh je i pojaviti se ovde. Svaki nastup je jedno novo iskustvo za mene, imam 17 godina i stvarno je svako pojavljivanje za mene plus i napredak-rekao je takmičar koji je na kraju ipak završio u baražu. To ga nije demoralisalo, jer je bio siguran u sebe.

Takmičar "Zvezda Granda" otkrio detalje saradnje sa Cecom Ražnatović

Kaže da je veliku pomoć i podršku dobio i od nekadašnjih finalista popularnog šoua, a svojih sunarodnika Isak Šabanović i Tamara Živković, a sad je otkrio i kakve savete im je tražio.

-Mi smo jedna manja sredina u odnosu na Srbiju, tako da se svi međusobno poznajemo i družimo. Tražio sam savete od njih da znam unapred kako ovo sve izgleda. Svakako da mi je to pomoglo – priznao je Bulatović za Grand.

Petar ne krije oduševljenje svojom mentorkom za koju tvrdi da je veoma prizemna kad se ugase kamere, a na pitanje kako gleda na saradnju sa najvećom balkanskom zvezdom, odgovara:

-Velikodušno i iskreno. Ona je zaista iskrena podrška i mogu da kažem da je dosta opuštena iza kamera i velika je podrška i neki stimulans za svaki nastup– izjavio je takmičara, a na pitanje da li je on kao najmlađi učesnik možda njen miljenik, rekao je:

-Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje, ali zalaže se za sve nas i trudi se i to svi mogu da primete.

Ceo intervju sa Petrom pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Dačić