„Emotivno je rastrojen“ Harisov kolega o skandalu sa Melinom: „Treba da ostane gospodin“

RAJO SIMONOVIC GP SNIMANJE 18032024 FOTO MUNJA 14

U jeku razvoda Harisa i Meline Džinović, Rajo Simonović, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ javno je dao podršku pevaču nakon što je doživeo emotivni krah.

Ipak, Rajo je za Grand istakao da je iznenađen odlukom pevača da iznese detalje privatnog života u javnost, kao i da takvog Harisa ne poznaje, ali delimično opravdava njegovo ponašanje.

To je moj prijatelj i kolega i čovek koga, kao i njegovu karijeru izuzetno poštujem.To je čovek koji me je uvek ispoštovao, čak i na ‘Pinkovim zvezdama’ kada sam učestvovao i došao do samog finala, kao i u ‘Zvezdama Granda“. Uvek mi je davao komplimente na račun pevanja, ponašanja i izgleda. Nekako imamo tu međusobnu dobru energiju. Inače, on je jedan veliki profesionalac i veliki čovek, tako da imam jako lepo mišljenje o njemu i naravno da nisam imao do sada prilike da se uverim u suprotno. Čak me je uvek ispoštovao kad god sam gostovao i nastupao na njegovim koncertima, bio gost iz publike ili njegov mlađi kolega i imam lepe uspomene i lepo mišljenje o tom čoveku-istakao je na početku razgovora i otkrio da je Haris neverovatno pozitivan lik, te ga iznenađuje ono što u poslednje vreme čita o njemu.

haris i melina razvod
Foto Z.K.Munja/Ivan V.

Rajo Simonović: „Haris treba da ostane gospodin, a ne da iznosi privatne stvari u javnost“

Rajo smatra da svaka javna ličnost treba da dozira privatnost u javnosti i nikako ne podržava iznošenje prljavog veša.

-Za očekivati je da će novinari da pišu o nečijem statusu u društvu, tuđim životima i stvarima iz privatnog života, to im je posao. Mislim da sve privatne stvari treba da se sačuvaju za sebe, što se kaže između četiri zida i da nema potrebe širiti takve vesti dalje, osim naravno ako neko ne želi da na taj način privuče medijsku pažnju-rekao je Simonović za Grand i otkrio na čijoj je strani u slučaju Harisa i Meline.

-Žene su nekako slabije od muškaraca, ne uvek naravno. Ima mnogo uspešnih i pametnijih žena, ali u suštini su uglavnom slabije, tako sam uvek na strani nežnijeg pola, ali u ovoj situaciji oko Meline i Harisa, ako je verovati navodima medija, ja sam na strani Harisa Džinovića. Jedino mi smeta što iznosi detalje iz privatnog života, jer se ljudi time hrane. Ipak, negde ga i razumem, verovatno je povređen, emotivno rastrojen. Dve decenije braka nije malo, verujem da mu je potrebna podrška javnosti nakon svega- rekao je pevač i nastavio:

-Mislim da Harisu nikako ne treba iznošenje prljaog veša u javnost. To su njihove privatne stvari,njihov brak ima dug staž, više od 20 godina su proveli zajedno, zato on treba da ostane gospodin i džentlmen do kraja. Ako si živeo sa nekim toliko godina, mislim da je korektno prećutati. O bivšima i mrtvima sve najbolje i najlepše.

FOTO MUNJA 17042014 9 1

Rajo se dotakao i velike razlike u godinama među partnerima, kao što je između Harisa i Meline.

U braku nema pravila, to zavisi od čoveka, od supružnika da li će taj brak opstati. Žene ranije sazrevaju od muškaraca, ali je uvek kako se ko uklopi i kakav ko kompromis pravi. U mojoj porodici je situacija slična Harisovoj, moj tata se ženio tri puta i stariji je od moje majke 14 godina, a 35 su u braku i funkcionišu super. Možda je to kod nas muzičara drugačije, i moj tata je harmonikaš i nije bio često kući, ali je sve zavisilo od moje majke. Ona je bila ta koja je sve konce držala u svojim rukama i bila stub kuće- zaključio je Rajo za Grand.

VIDEO Rajo Simonović: „Uvek sam bio lude glave“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Ivan V.,
Autor: I. Ankić/J.Jović