Pukla tikva: Razvode se Haris i Melina Džinović, kreatorka se oglasila

Razvode se Haris i Melina Džinović
Razvode se Haris i Melina Džinović

Nakon jedne decenije, Haris i Melina Džinović odlučili su da stave tačku na svoj brak kako pišu domaći mediji.

Iako su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima – otkrio je za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak porodici Džinović.

melina dzinovic
Foto/Prinscreen K1

Razvode se Haris i Melina Džinović

Melina je potvrdila saznanja:

Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno– rekla je ona, piše Pink.

Inače, ljubavna priča popularnog pevača i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je Melina bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se „jednostavno našli“. Kako je godinama kasnije priznala, Melina je započela vezu sa Harisom bez mnogo razmišljanja. Njih dvoje su se venčali nakon 12 godina zajedničkog života, a na večnu ljubav su se zarekli 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

BONUS VIDEO – Haris Džinović o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č./Pink