Rajo Simonović ukrstio glas sa Harisom Džinovićem, cela kafana na nogama: „Kako te nisam poznao kada sam ušao na vrata“ (VIDEO)

Prošlogodišnji polufinalista muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Rajo Simonović imao je tu čast da nedavno ukrsti glas sa legendarnim Harisom Džiovićem.

Naime, Rajo je došao kao gost na jedan Harisov nastup, ali nije mogao ni da nasluti da će samo nekoliko minuta kasnije on preuzeti mikrofon.

rajo simonovic ukrstio glas sa hairsom
Rajo Simonović ukrstio glas sa Harisom Džinovićem,

Kada je zapevao numeru „Tako mi nedostaješ“, Haris je prišao mladom pevaču, predao mu mikrofon i uživao u njegovom pevanju.

Rajo Simonović ukrstio glas sa Harisom Džinovićem,

U tom mometu su svi gosti u poznatoj kafani ustali na noge i ovacijama pozdravili ovaj Harisov gest, ali i Rajino pevanje.

Capture 12
Rajo Simonović ukrstio glas sa Harisom Džinovićem,

-Kako te nisam pozna odmah kada sam ušao na vrata, znao sam da si ti Rajo – rekao je Haris nakon pesme.

Podsetimo, Rajo je letos za naš poratal otvoreno govorio o popularnosti koju je stekao tokom takmičenja i priznao da bas toliko ni sam nije mogao da očekuje kada se prijavio.

-Toga je bilo i pre, sad još više naravno, ali što se tiče samih očekivanja u dubini jesam očekivao, ali ajde rekoh da probam čisto da vidim kako će to da bude. Mislio sam 2-3 kruga, da privučem i obezbedim sebi malo medijskog prostora. Međutim kako sam prolazio iz kruga u krug sve je to postajalo ozbiljnije i vuklo me nekako, rekao sam sebi zašto da odustanem sad i završim u drugom ili trećem, četvrtom krugu kad mogu dalje. Krug za krugom to me radilo i stigao sam do samog finala – rekao je on za Grand.

BONUS VIDEO – Rajo Simonović o porodici i karijeri

PROČITAJTE I:

Foto: TikTok,
Autor: A.Milinković