Finalista Zvezda Granda postao tata po drugi put, čestitke samo pljušte: „Nek’ vam je živa i zdrava“ (FOTO)

nemanja petrović zvezde granda deca

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, Nemanja Petrović postao je tata po drugi put, a lepe vesti podelili su njegovi najbliži na društvenim mrežama.

Nakon ćerkice Katje na svet je stigla još jedna devojčica koja je upotpunila porodičnu idilu u njegovom domu.

„Nek vam je živa i zdrava. Da je dragi Bog čuva kroz život zajedno sa sestrom Katjom“, „Dobrodošla bebo“, „Ujakova princeza“ samo neki od objava koje su njihovi bliski ljudi okačili na mrežama.

image 123650291 1 1
image 123650291 3

Podećamo, popularni Crnogorac i njegova supruga Danica ostvarili su se u najlepšim ulogama u životu tik pred veliko finale „Zvezda Granda“, što mu je dodatno ulepšalo takmičenje i dalo elana da nastavi da se bori.

 Bio sam u pripremama za finale i kako sam bio na relaciji Beograd Podgorica, srećom sam se za vreme porođaja zadesio tamo. Teško mi je pala odvojenost od njih kada sam nakon finala bio u Beogradu još desetak dana, ali kada sam se vratio kući sve je bilo kako treba– ispričao je tada Nemanja.

Malo je poznato da se i njegova supruga bavi muzikom, pijanistkinja je i profesorka klavira i najveća mu je podrška u životu, posebno karijeri. Petrović je jednom prilikom ispričao i kako je zaprosio svoju lepšu polovinu.

Nisam planirao da se ženim, to se nekako desilo spontano. Bili smo u vezi 3 godine i samo sam odlučio da je verim. Posle je usledilo venčanje i sve ostalo. Bio sam ubedljiv i upečatljiv (smeh). Nisam mnogo detaljisao, kupio sam prsten i odradio to u kućnoj varijanti. To je moj stil– priznao je pevač.

BONUS VIDEO- Vučić u „Zvezdama Granda“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić