Saša Popović pomrsio konce Cecinom takmičaru u „Zvezdama Granda“: „Morao sam da gazim“ (VIDEO)

Janko Jankov iz Bugarske i Haris Skarep iz Novog Pazara ove subote okušali su sreću u „Zvezdama Granda“, ali u bukvalnom smislu. Duel ova dva talentovana momka do samog kraja bio je neizvestan i izjednačen po pitanju glasova, te je Saša Popović bacao brojeve kako bi odlučio ko ide dalje.

Sreća je ipak bila na strani mladog Bugarina koji nije mogao, a da za Grand ne prokomentariše isti scenario koji mu se dogodio i u prethodnom krugu takmičenja.

-I prošli put je bilo tako, 6:6, pa 3:3 i tad sam prošao direktno, a Haris je fantastičan – rekao je Janko.

ipiccy image 51
Haris Skarep Janko Jankov

Haris se sa osmehom na licu našalio sa Bugarinom, ističući njegovu sreću kada je u pitanju bacanje brojeva za prolazak u naredni krug.

Brate, imaš sreće u kocki izgleda mnogo – konstatavao je Skarep, a Janko je odmah dobacio:

-Nisam nikada.

-To je znak da treba da počn – zaključio je Haris.

0A0A0014 1

Nakon smeha i šala, Haris se uozbiljio priznajući da mu nije bilo svejedno kada je video da je sa Jankom u Duelu.

-Znao sam da ću biti u duelu sa jednim gigantom što se tiče narodne muzike. Da se niko od kolega ne naljuti, mogu slobodno da kažem da je ove sezone on najbolji narodnjak u takmičenju, tako da sam morao baš da gazim to spremanje, da bi mogli da se takmičimo. Mada, stvarno to ne smatramo ni takmičenjem, mi smo kolege, prijatelji. Sve je ovo što kažu šou-biznis, tu smo, otpevamo i to je to – istakao je.

0A0A0049 1

Iako je dobio brojne pohvale i komplimente, žiri je Janku zamerio što svaki krug peva pesme Šabana Šauića, ističući da treba malo da promeni i iznenadi ih, a on je sada to prokomentarisao.

-Šaban je pevač kog najviše volim i najviše volim da pevam njegove pesme, ali sam siguran da ću u sledećem krugu promeniti, da bude iznenađenja. Biće nešto drugo, ne znam sad šta, videćemo, radiću sa Snežanom – iskren je Janko.

0A0A0055 1

Haris je istakao koliko mu podrška znači, a otkrio je i da se može dogoditi da mlađi sin krene njegovim stopama.

-Jedan moj sinčić, bratanica i supruga su bili u podršci. Mali su oni još da bi nešto znali, mada stariji je sada tu, ali nije zainteresovan za muziku, tako da mislim da neće tu biti nekih komentara. Da je mlađi tu, on voli muziku, imao bi nešto da kaže. Inače, voli i da mi otme mikrofon -dodao je Haris, a nastavio je Janko:

-Ja imam jednu ćerku, ima godinu dana, ona je još uvek mala. Ona stalno trči i juri, a kada nešto ja zapevam sve prestane i stane i gleda me. Mislim da je jako muzikalna, daj Bože da peva i ona.

0A0A0033 1

Ime Haris Skarep pominjalo se davne 2012. godine u poznatoj emisiji „Državni posao“, a on je sada prokomentarisao njegove utiske o tome.

-Iznenadilo me je baš. U to vreme je ‘Državni posao’ bila baš gledana emisija, bila je popularna. Ustvari nisam ja ni čuo, nego su meni poslali isečak taj gde se ja pominjem. Naravno, bilo mi je drago što baš mene pominju, od toliko kandidata tad, da su baš izabrali mene da pomenu u njihovom šou – priča Haris, pa dodaje da li je imao prilike da se sretne sa njima:

-Nažalost nisam, a voleo bih stvarno da ih sretnem. I privatno i da budem prisutan na predstavi. Ali znate kako to ide, u vreme predstava i mi smo na nekim svirkama, pa je onda malo teško da se uklopimo.

0A0A0042 1

BONUS VIDEO: Janko Jankov – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić