Login/Registracija

Nakon neočekivane situacije Dženan Rakić brutalno iskren: „Raspraviću to sa mentorom“ (VIDEO)

Viktorija Lučić i Dženan Rakić svojim nastupima zapalili su scenu prošle subote u „Zvezdama Granda“. Iako su dali sve od sebe, ipak nisu uspeli da osvoje žiri, pa su oboje završili u baražu.

Nakon nastupa su pred našim kamerama sumirali utiske i otkrili da li su razočarani ovakvim ishodom glasanja čuvene osmorke.

-Ja iskreno nisam razočarana, čula sam sve svoje greške, moglo je biti bolje i uvek može bolje naravno. Mislim da sam u prethodnom krugu bila dosta bolja, ali se nadam da ću u baražu opravdati sve – kaže Viktorija.

Kako je ovo prvi put da je Dženan otišao u baraž, zanimalo nas je da li je on shvatio zbog čega je odluka žirija bila takva i da li je očekivao ovakav ishod glasanja.

-Za sve postoji prvi put, pokušaćemo da se izborimo u baražu – počeo je on, pa se osvrnuo na komentare žirija:

-Iskreno jesam razumeo, postoji tu dosta karikiranja nekog, ali okej. Komentari su donekle na mestu, to ću raspraviti sa mentorom.

Takmičari ističu da među njima nema sujete i rivaliteta, već su jedni drugima velika podrška pre, ali i nakon nastupa na Grandovoj sceni.

-Ja sam već drugi put u baražu, mislim da je sada sve glas više ili manje nije ni bitno. Nadam se da ću se izboriti u baražu. Nisam se uopšte takmičila protiv njega, mi se pre svega družimo – kaže Viktorija, a Dženan dodaje:

-Mi se pre svega ovde podržavamo, nije sada da mora jedan proći, a jedan da ispadne, već je tako da možemo oboje proći ili ispasti.

U videu pogledajte šta su još Viktorija i Dženan rekli pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković