„U nekog takmičara?“, Viktorija se zbunila zbog pitanja o momcima, Ksenija progovorila o deci: „To im nije jasno“ (VIDEO)

jdioe

Druga emisija četvrtog kruga „Zvezda Granda“ počela je obećavajuće kada su na scenu stale Viktorija Lučić i Ksenija Tanu koje su na samom početku oduševile žiri svojim nastupima.

Sa osmesima na licima, odmah posle nastupa takmičarke su podelile svoje prve utiske nakon spektakla koje su priredile na velikoj Grandovoj sceni.

Ja sam prezadovoljna, ovo je moje najbolje izdanje večeras. Hvala žiriju, mojoj mentorki Ceci, Saši Popoviću– rekla je Viktorija, a sa dozom samokritičnosti dodala je Ksenija:

Ja sam isto zadovoljna, ali kao i svaki put znam svoje greške i sledeći put hoću da bude bolje.

Šta se to promenilo od prvog kruga takmičenja i koja je tajna neverovatnog napretka otkrila je Cecina pulenka.

Bolje pevanje, energija, harizma sve je bilo bolje, briljirala sam. Osećam to i znam da je to tako. Ja sam takva od malena, pozitivna, luda, otresita i mislim da je to potrebno ovoj sceni i da bez energije i harizme ne možeš ništa da uradiš na ovoj sceni– objasnila je Lučićeva.

IMG 3776

Ipak, malo teži zadatak je pred šarmatnom Beloruskinjom budući da još uvek uči srpski jezik.

Tri puta nedeljno imam časove srpskog jezika, i jedno nedeljno imam izgovor i tako već dva i po meseca– otkriva Marijina takmičarka.

I ne samo to, Ksenija osim uloge na Grandovoj sceni uživa i u najlepšoj životnoj ulozi, a za naš portal je otkrila kako deca reaguju na njenu pojavu u najgledanijem muzičkom šou.

Pitaju se kako mama može da bude i na televiziji i pored njih (smeh)– priča Tanuova.

0A0A6200

Kako su se mnoge ljubavi izrodile u „Zvezdama Granda“, pitali smo Viktoriju da se možda zaljubila.

U nekog takmičara? Pa ne, ima lepih momaka, da se ne lažemo, ali to je sve na prijateljskom nivou za sada– iskrene je kandidatkinja.

A kako izgleda Marijina i Ksenijina saradnja i šta Ceca savetuje Viktoriju saznajte u videu isod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ J.Jović/A. Dačić