Login/Registracija

Kompletan haos! Dženan Rakić prvi put u baražu, Stojković šokiran: „Imaš šarm, Bosna je uz tebe“

Duelisti koji su izazvali lavinu reakcija ove večeri bili su momak iz Đoletovog tima Dženan Rakić i Viktorija Lučić kojoj je mentor Ceca Ražnatović.

Iako se glasanje nije završilo onako kako su takmičari želeli, svaki savet žirija prihvatili su sa osmehom. Dženan je osvojio pet glasova što znači da će se prvi put boriti u baražu, dok se Viktorija izborila za tri glasa.

-Viktorija ono što si ti nama večeras pokazala je samo tvoja želja i ambicija, da ne ulazim u detalje. Ovo je tvoj najlošiji krug i jako si loše pevala. Kompletan haos, ne znam šta se desilo- iskrena je bila Marija koja je ovoga puta predost dala Dženanu.

Da se pad energije večeras dogodio kod oba kandidata konstatovala je i Viki Miljković.

-Viktorija, prošli put si bila dobra. Utihnula si, nešto te nema. Izgledaš prelepo, ali što se pevanja tiče kao da ti je neko isisao energiju. A Dženane tebe večeras nisam ništa razumela, nisi otvarao usta. Nešto se desilo, ti si za mene jedan od favorita. Volim sve što radiš ali si sada bio muljav- objasnila je Violeta.

Ambiciju i želju kod mlade Viktorije primetio je i pohvalio Bosanac koji se usaglasio sa Marom da pevanje ovoga puta nije bilo najbolje.

-Bez obzira da li je bilo energije, nagradio bih želju za pobedom. Imaš dobru boju glasa, ali si bila niska i zato nisam mogao da ti dam moj glas. Dženanu bih dao glas i da je izašao četvoronoške, ali pošto sam u jednoj emisiji dobio komentar da sam geolog nateralo me je da dođem na probu ranije i preslušam ko šta peva. Prvo pevaš kroz zube, ti imaš osnovnu stvar koja ne valja, pevaš zemljače nazad, ne pevaš u tajmingu. Vuče te matrica. Ništa nisam razumeo šta si pevao prema tome vodi računa o izgovoru teksta. Bosna je sa tobom, imaš šarma i lepote. Geolog je pročeprkao i video šta ne valja. To ti je mana koju tvoj mentor ne čuje jer možda i on tako peva– objasnio je Stojković.

-Al’ si se nalupetao! Dado Topić nema nijednu baladu koju peva na keca, vuče unazad. Kada je u pitanju Dino Dvornik on stalno u brzim pesmama ulazi na s. Ljudi će posle ovoga otići na Jutjub i videti da li sam ja u pravu- bunio se Đole, a potom dodao:

-Šta ste se navrzli na dečka još od prošlog kola?!

Raspravu je prekinuo Popović koji je želeo da čuje Milijevo mišljenje.

-Viktorija nije to bilo tako loše. Ja sam morao da glasam jer je Viktorija traila da kupi moju pesmu (smeh) Šalim se, nije to bilo loše i super si izgledala. Ima grešaka ali su to greške koje se brzo popravljaju- rekao je Aleksandar kome se ne dopada izbor Dženanovih numera iako tvrdi da je on fantastičan kandidat.

Da Viktorija ima i stas i glas i da poseduje sve što jedna zvezda treba da ima potvrdila je Sneža Đurišić.

-Ovaj program je samo pretežak za tebe i ako prođeš se baziraj na ono što možeš da izneseš. Dženanu nisam dala glas i ovo treba da mu bude opomena da ne može da peva nerazgovetno- bilo je mišljenje Sneže Đurišić.

Sličnog stava kao i kolege bila je Ana Bekuta, a na samom kraju reč je dobila i Ceca.

-Viktorija je zahvalan kandidat, mnogo se trudi i radi. Mila moja potrudi se u baražu, ja verujem u tebe stoprocentno– rekla je Svetlana.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović