Moglo je da se završi kobno: Mariju Šerifović umalo ubila struja (VIDEO)

0db02b30261c583a671fa584d89c2d4df0fb13b8

Popularna pevačica i dugogodišnja članica žirija muzičkog šou programa „Zvezde Granda“ Marija Šerifović neretko preko Jutjub kanala svoje obožavaoce obaveštava o svim dešavanjima i aktuelnostima kako iz privatne tako i iz poslovne sfere života.

ms

U novom vlogu pevačica je otkrila da je tokom prethodne nedelje bila angažovana da zapeva na brodu, međutim tokom nastupa se zbog vremenskih neprilika susrela sa ozbiljnim problemom.

Naime, kiša je toliko jako padala, pa se pevačica zabrinula da je tokom nastupa ne udari struja.

Desila se sledeća situacija. Nismo se nadali da će da padne ovakva kiša, te su organizatori organizovali šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija tokom generalne probe.

kisa

Šerifovićeva je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i spektakularni vatromet koji je pušten tik pred njen nastup.

brod

Marija je zatim otkrila i detaljan plan nastupa.

Ideja organizatora je da se ukrcam na brod i da oko deset počnem da pevam, iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kao i treba – rekla je pevačica.

vatromet

Na svu sreću, pevačicine želje su uslišene, a kada se nebo konačno razvedrilo Marija je mogla da odahne i da uživa u spektakularnom nastupu koji je svojoj publici priredila.

-Au, što mi je bilo lepo. Hoću još jedanput da iskoristim priliku i da se zahvalim svim ljudima koji su večeras bili na brodu. Hvala što ste baš mene odabrali da vam ulepšam vikend – uz osmeh je prokomentarisala Marija.

marija

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk