Login/Registracija

Lepa Brena Josifovskom očitala lekciju i zadala domaći zadatak: „To još nisam video“ (VIDEO)

Prošlogodišnji učesnik i finalista „Zvezda Granada“ Aleksandar Josifovski jedan je od retkih koji je pet minuta slave iskoristio na najbolji mogići način. Harizmatični muzičar radi punom parom i strpljivo publici priprema nove muzičke projekte, a pošlo mu je za rukom i da sa Lepom Brenom ode na američku turneju.

Ipak, uprkost ozbiljnom uspehu za kratko vreme, Josifovski je ostao čvrsto na zemlji. Pevač je za Grand otkrio da ima veoma neobičnu naviku u kojoj uživa, a tiče se njegovog prepoznatljivog modnog izražaja.

-Nosim ženske stvari, kod mene je to jednostavno tako. Kada sam bio na MAC-u imao sam nezgodu sa jaknom. Napravio sam cigaretom rupicu i onda sam video da moja žena ima dve jaken, pa sam jednu pozajmio od nje. Volim to i mogao bih da opišem da je to glamurozan rokenrol, to je jedna sloboda, tako bih to opisao – objasnio je Josifovski za Grand.

Verujemo da je rad sa Brenom za svakog muzičara posebno iskustvo, a svoje impresije Aleksandar je podelio sa čitaocima Grand portala.

To je posebno iskustvo i jedna posebna priča. To samo ona može da uradi. Bio sam u fazonu da će me još neko pored nje videti. Zahvalan sam na tome što sam imao priliku da radim sa njom. Mogao sam da pokažem ono što želim, a feedback je bio odličan – rekao je roker, pa nastavio da otkriva pojedinosti saradnje sa folk divom:

-Znao sam da će Brena odlično da prođe, ali je bilo pitanje kako ću ja da prođem, međutim sve rok hitove publika je pevala sa mnom.

Lepa Brena važi za „mamu šoubiznisa“ na prostoru cele bivše Jugoslavije, a Josifovski je otkrio za Grand kako se pevačica ponaša kada se kamere ugase i šta je sve uspeo da nauči tokom saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom.

Brena je veliki profesionalac, bio sam šokiran koliko već traje i koliko radi na isti način kao što je radila i ranije. Svi znamo kakav je tim oko nje, a tu vlada velika podrška. To su naporne i iscrpljujuću turneje, a Brena posle toga kaže idemo sada na ručak. U tom trenutku meni se spava, dok ona ima nepresušnu energiju, jedan stil života, rutina i navika. To još nisam doživeo, bila mi je velika inspiracija -zaključio je pevač.

Ceo intervju poslušajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.Grk