„Nema veće kazne od Boga“ Đorđe David dobio podršku od nekadašnjeg takmičara, svaka reč budi jezu

djordje david o ocu 1

Nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji u kojoj je pokosio ženu na auto-putu, Đorđe David dobija veliku podršku svojih kolega, a posle pobednice „Zvezda Granda“ Slavice Angelove, oglasio se i Aleksandar Josifovovski.

Aleksandar je u podužoj objavi na Instagramu pružio podršku rokeru koji mu je bio veliki oslonac u njegovoj borbi sa alkoholizmom.

Aleksandar Josifovski

Svom mentoru obratio se uz zajedničku fotografiju, a njegovu objavu prenosimo u celosti.

-Znam da sve što se u životu dešava je Božija volja. U ovoj teškoj situaciji šta da kažem? Vidim i mnogo negativnih komentara upućenih Đorđu Davidu. Da li je on hteo da mu se desi, svakako da ne. Želim da izražim duboko i iskreno saučešće porodicama poginulih, ta bol je neizmerna – započeo je Aleksandar i naglasio:

-Više od 5 godina poznajem Đorđa Davida kao čoveka i znam njegove namere i u privatnom i u poslovnom životu. Besprekoran, pošten i čist kao suza, sigurno da nije hteo da mu se desi ovo. Nema veće kazne od Boga. Pravedno je da ostanemo i da damo podršku onima koji su sa nama, čisti i nevini.

Josifovski je iskazao i saučešće porodici poginule osobe u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao Đorđe.

-Ne postoje reči da se objasni prevelik bol. Saučešće porodicama poginulih i brz oporavak povređenima. Svakako verujem u Boga i Božiju volju – dodao je Josifovski.

Screenshot 20240124 155758 com.instagram.android edit 70031513366396

Roker se Aleksandru zahvalio na rečima podrške.

-Lutko moja, hvala – napisao je Đorđe.

Podsetimo, roker i član žirija „Zvezda Granda“ Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je prošlog vikenda doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

DJORDJE DAVID OK FOTO MUNJA 30

On je istakao za Grand da je u šoku nakon svega što se u subotu uveče dogodilo u blizini granice.

-Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao– priznao je nakon roker nakon udesa, a inače je od siline udarca završio u šipražju. Nakon davanja izjave policiji, Đorđe je otišao u bolnicu kako bi mu sanirali povredu ruke.

-Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Hvala dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– rekao je Đorđe.

Roker je priznao i da nije imao nedozvoljene supstance, niti je bio pod dejstvom alkohola, kao i da će morati da ostane u Makedoniji dok se slučaj ne reši.

djordje david

On je u ispovesti za Grand objasnio da je devojka vozila u suprotnom smeru na auto-putu, a zatim i udarila u drugo vozilo, na koje je i sam naleteo minut kasnije.

-Nakon udesa oni su ostali na auto -putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom– rekao je Đorđe za Grand.

BONUS VIDEO: Đorđe David progovorio o porodici i kolegama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić