Gordani Stojilković ćerka ukrala šou, pa priznala šta se promenilo u njenom životu: „Svi mi nešto zameraju“ (VIDEO)

Gordana Stojilković nastupala je ove nedelje u emisiji muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ ,a šou je ovoga puta ukrala njena ćerka Darija, kojoj je domaćin emisije Žika Jakšić u jednom trenutku ponudio čak i aganžman.

Gordana Stojilkovic cerka 1

Žika je naime bio oduševljen devojčicinom neposrednošću rekavši joj u jednom trenutku da dolazi kao podrška u emisiju, a ona i majka su za Grand sumirali utiske nakon zajedničkog mnastupa na velikoj Grandovoj sceni.

-Imala sam malo treme, ali dobro je sve – prva je rekla Darija i priznala da se malo uplašila kamera u prvom trenutku.

gordana stojilkovic cerka

-Nije bilo ništa strašno, ne znam. Tek, ja sam takva, uvek imam tremu. Ali zadovoljna sam i svojim, i maminim nastupom – rekla je Darija, a u emisiji je već rekla da planira da bude u „Zvezdama Granda“.

-Auh, možda. Ne znam tačno, ali volela bih iskreno da odem u „Zvezde Granda“ – priznala je Darija, a majka je ponovila da će u svakom slučaju podržati ćerku.

-Rekla sam već, ako krene odmah bi je podržala. Drugo je vreme, lagano je, sve je lepše i lakše nego što je nekada bilo. Dobila bi maksimalnu podršku – rekla je Gordana.

Zika odusevljen takmicarkinom cerkom 8 1

Takmičarka je priznala da ni u ovoj emisiji sticajem okolnosti mnije uspela da pokaže svoj maksimum.

-Imala sam opet tremu, a kao da me neko kleo ponovo. Razbolim se svakog puta nakon 2 meseca. Vlada sad neki virus ponovo, a trema. Možda se ovde ipak radi o odgovornosti, kako bi sve ispalo fino. Sa druge strane istovremeno razmišljam o ćerki, o sestri, sekirala sam se jer sam emotivna, i kada je bila druga strofa dok smo pevale zajedno. Nisam tada plakala, ali pesma „Naslednica“ je emotivna. Lepo se to uklopilo, ali mi u jednom momentu ne beše kako treba. No dobro. Ipak je sve lepo jer ovo je jedna bajka – ispričala je Gordana.

Zika odusevljen takmicarkinom cerkom 3

Pevačica je otkrila i šta se u njenom životu promenilo između dva takmičarska kruga.

-Drago mi je što se mnoštvo prijatelja koje nisam viđala dugo godina videlo. Ostvarili smo kontakte ponovo, bodre me – rekla je Gordana i otkrila da joj se paradoksalno dešavaju neke neočekivane stvari, zbog kojih neprestano mora nešto da objašnjava.

-Izvinjavam se mojim Kragujevčanima koje nisam spomenula, ali sam to ispravila u emisiji. A moram da pozdravim i Leskovac, Vučje kao i moje kolege u firmi. I oni mi se ljute. Svi mi nešto zameraju, to se jedino promenilo – zaključila je Gordana.

BONUS VIDEO: Gordana Stojilković – Duet sa ćerkom u Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković