Aleksandar Josifovski rođendan proslavio na neobičnom mestu, pa objasnio zašto i dalje prima čestitke: „Rodio sam se tri puta“ (VIDEO)

Aleksandar Josifovski je nedavno proslavio rođendan, a sada je objasnio opravdani razlog zbog kojeg je čestike primao nekoliko dana.

Pevač se pojavio na snimanju emisije „Zvezde Granda“ gde je promovisao svoju novu pesmu, a u razgovoru za Grand otkrio je da je svoj pravi divan dan proveo na mestu koje biste najmanje očekivali.

-Bio mi je rođendan ali sam ga slavio i prethodnog dana samo zbog toga što sam se rodio u Australiji i tamo su uvek napred. Prvo se tamo slavi, a posle ovde – objasnio je Aleksandar u svom stilu zbog čega je poranio sa slavljem i nije skrivao radost zbog toga.

-Dva puta sam se rodio, eto. Zapravo tri puta, od kada sam ostavio alkohol – pojsanio je mladi roker.

Aleksnadar Josifovski rodjendan 1

Aleksandar Josifovski rođendan je proslavio na mestu koje biste najmanje očekivali

Pevač je potom šokirao otkrivši gde je i kako proslavio svoj pravi divan dan.

-Proveo sam rođendan u autobusu – priznao je Aleksandar a njegov drugar, gitarista Bojan Tanevski otkrio je detalje proslave.

-Gledali smo fim i jeli smo čips – objasnio je pevačev kolega sa kojim se pojavio na Grandovoj sceni.

Aleksandar Josifovski rodjendan

Aleksandar je sumirao utiske sa ove neobične proslave.

-Bio je jedan dugi film. Nismo ga ni shvatili, a nismo ni odgledali do kraja. Traje tri sata i nešto, nedavno je izašao. Ali vraćamo se nazad u Makedioniju pa imamo vremena da dogledamo film – dodao je Josifovski.

Šta je još ispričao Aleksandar Josifovski pogledajte u intervjuu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Aleksandar Josifovski u zagraljaju nove devojke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić