Oglasio se Đorđe David na mrežama prvi put nakon saobraćajke, priznanje kida dušu

DJORDJE DAVID OK FOTO MUNJA 30
Đorđe David prvo oglašavanje

Roker i član žirija „Zvezda Granda“ Đorđe David prolazi kroz težak period nakon što je prošlog vikenda doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je naleteo na ženu, koja je šetala auto-putem, i usmrtio je.

Sada se roker oglasio prvi put od tragedije na društvenim mrežama i podelio poruku koju mu je uputila pobednica „Zvezda Granda“ Slavica Anglova, kojoj je muzičar bio mentor.

-Svu ljubav i podršku šaljem svom mentoru, čoveku koji je nebrojeno puta pokazao svoju humanost i ljudsku veličinu. Zaista mi je žao što prolazi kroz tako mračno vreme, ali njegovo srce i duša su toliko pošteni. Želim da izjavim saučešće porodici poginule u ovom tragičnom događaju. Neka im Bog da snage da prebrode ove teške dane – piše u objavi, a Đorđe joj se zahvalio:

-Hvala, sine moj.

Snapinsta.app 420641045 880767033828082 8208143013791452480 n 1024
Printscreen Instagram djordje_david

Podsetimo, roker ne može da napusti državu i privremeno su mu oduzeta dokumenta.

-Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo, stranom državljaninu koji je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nezgodi kod Tabanovca izrečene su mere opreza – privremeno oduzimanje putnih i drugih isprava (lična karta i vozačka dozvola) za prelazak državne granice i obaveza da se javi Sudu – obaveštava Državno tužilaštvo u Skoplju, preneli su makedonski mediji.

slavica angelova i djordje davd

Popularni roker je potvrdio da je bio učesnik nezgode u kojoj je jedna žena izgubila život i otkrio da neće biti u pritvoru jer nije njegova krivica. Takođe, Đorđe je istakao da je još uvek u šoku zbog svega što se u subotu uveče dogodilo u blizini granice.

-Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli čoveka. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao– priznao je nakon roker nakon udesa, a inače je od siline udarca završio u šipražju. Nakon davanja izjave policiji, Đorđe je otišao u bolnicu kako bi mu sanirali povredu ruke.

-Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Hvala dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– rekao je Đorđe.

VIDEO: Prvo oglašavanje Đorđa Davida nakon saobraćajne nesreće

Roker je priznao i da nije imao nedozvoljene supstance, niti je bio pod dejstvom alkohola, kao i da će morati da ostane u Makedoniji dok se slučaj ne reši.

On je u ispovesti za Grand objasnio da je devojka vozila u suprotnom smeru na auto-putu, a zatim i udarila u drugo vozilo, na koje je i sam naleteo minut kasnije.

-Nakon udesa oni su ostali na auto -putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom– rekao je Đorđe za Grand.

djordje david alko test

BONUS VIDEO: Đorđe David intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić