Svi detalji nesreće u kojoj je žena izgubila život! Đorđe David se oglasio za Grand: „To je bio sekund“

djordje david udes

Đorđe David, istaknuti umetnik i član žirija „Zvezda Granda“, sinoć je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično nastradala jedna žena iz Makedonije.

On je za Grand potvrdio učešće u saobraćajnoj nezgodi i otkrio sve detalje kako je do nje došlo.

Najnovije: Đorđe David se rasplakao, sa suzama progovorio o detaljima jezive nesreće

-Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka je naletela na automobil i direktno se sudarila sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u drugi automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik, za koju kažu da je navodno njena majka, nije – priča Đorđe za Grand i nastavlja:

-Nakon udesa oni su ostali na auto putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minit ipo posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto- putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom.

djordje david saobracajna nesreca

Đorđe ističe da je policija brzo došla na uviđaj, kao i da su mu urađeni svi pregledi kako bi se ustanovilo da nije bio u alkoholisanom stanju.

-Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala- rekao je Đorđe za Grand i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

-Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu– istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

-Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao– priznao je roker i otkrio u kakvom je on stanju.

-Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo– zaključio je Đorđe za Grand.

BONUS VIDEO: Đorđe David o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić