Dimitrije Kazić bolestan, brat otkrio detalje: „Želimo da budemo uz njega, nije naivno“

dimitrije kazic bolestan brat otkrio detalje 2
Dimitrije Kazić bolestan, brat otkrio detalje

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dimitrije Kazić trenutno ima manjih zdravstvenih problema, a tu informaciju je za Grand potrvrdio njegov brat Aleksandar.

Kako su zajedno pre nekoliko dana trebali da gostuju u emisiji „Pesmom za dušu“ voditelj Zoran Pejić Peja je u najavi otkrio zbog čega Dimitrije nije došao na snimanje i poželeo mu je brz oporavak.

Dimitrije Kazić bolestan, brat otkrio detalje

dimitrije kazic bolestan brat otkrio detalje
Dimitrije Kazić bolestan, brat otkrio detalje

-Ti si večeras sam, brat je opravdano odsutan, ima malo zdravstvenih problema. Želimo mu da se brzo oporavi, ti si do jutros bio uz njega. Da kažemo u pitanju je problem sa bubregom, želimo da budemo uz njega i da budu dobri rezultati – rekao je Peja.

Aleksandar je zatim potvrdio ovu priču, ali nije želeo da iznosi puno detalja, već je samo prokomentarisao da će biti sve u redu.

-Nažalost sam sam, brat je opravdano odsutan. Nije naivna situacija, ali ne želim da detaljišem mnogo, biće sve okej – rekao je Aleksandar.

dimitrije kazic bolestan brat otkrio detalje
Dimitrije Kazić bolestan, brat otkrio detalje

Podsetimo, Dimitrije se nedavno ovim povodom oglasio nedavno za Grand i otkrio da ima problema, ali se nadam će se se sve to uskoro rešiti.

-Tačno je da imam manji zdravstveni problem, ali nije ništa strašno. Biće bolje, biće sve ok, nadam se da se vidimo uskoro i da ćemo da zapevamo – je rekao Dimitrije za Grand nedavno.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Peja o bakšišu koji je zaradila Lepa Brena

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković