Nakon što je stariji Kazić pobedio opaku bolest, RAZBOLEO SE I MLAĐI: „Dimitrije je jak“

7902fdb309a8b5362985ca3d601e8881129a3628

Prošlogodišnji finalista „Zvezda Granda“ Aleksandar Kazić nedavno je pobedio opaku bolest, a sad je sve zabrinula informacija da kroz težak životni period prolazi i njegov rođeni brat Dimitrije Kazić.

Ovu vest je potvrdio upravo Aleksandar kada se u emisiji „Grand magazin“ pojavio sam, a zatim otkrio da njegov mlađi brat trenutno vodi bitku za zdravlje.

-Malo mi je krivo što nismo tu obojica, ali iz opravdanih razloga nismo. Dimitrije ima zdravstevnih problema, ali rešiće se,rešava se – rekao je Aleksandar i dodao da je zahvaljujući porodici, velikoj volji i snazi pobedio rak, te da se nada da će i Dimitrije tako.

On je otkrio i koliko dugo njegov sedam godina mlađi brat koji je do nedavno žario i palio scenom popularnog takmičenja, bije bitku za zdravlje.

– Traje to nekih mesec dana, fizički su problemi, ali rešiće se, nadam se što pre. Dimitrije je jak – istakao je pevač, a Grand portal kontaktirao je Dimitrija kako bi saznali o čemu se radi.

29016a1f187532a2bfe147c6e47af6531a252660

-Tačno je da imam manji zdravstveni problem, ali nije ništa strašno. Biće bolje, biće sve ok, nadam se da se vidimo uskoro i da ćemo da zapevamo – kroz osmeh je rekao Dimitrije za Grand i dodao da je psihički jak da podnese svaku životnu nedaću.

Pre samo devet meseci i stariji Kazić imao je isti entuzijazam i veru da će opaku bolest da pobedi, a istom se nada i kada je Dimitrije u pitanju.

118ffe57f726b13d5ea1881a9dc0d9e362ca4976

Aleksandar olako govori o svim životnim nedaćama, pa i o raku testisa koju mu je pre nekoliko meseci ustanovljen, zbog čega je i hitno hospitalizovan, a danas tvrdi da nije imao ni vremena da odreaguje na sve što mu se dešava.

-Nemam problem da razgovaram o bolesti i o smrti, o lepoti i o ružnoći. Nisam ni stigao da reagujem, jer mi se sve desilo u četvrak, u petak je rešeno, u subotu su me pustili kući. Nisam ni stigao da se opasuljim, a sve je već prošlo. Posle tri nedelje sam imao hemioterapiju, podneo sam je kao da se ništa nije desilo. Nikakve reakcije nisam imao, nastavio sam da radim, ali ne istim tempom- rekao je Kazić i dodao:

Sada se osećam odlično, skoro sam radio kontrolu, sve je čisto. Čak su neke stvari poboljšane.Promenio sam ishranu, način života, manje pušim, ne pijem.

e3cd4b44e51efc1ef1325ce3d7eca4792ac86099

Aleksandar kaže da mu je porodica i jako psihičko stanje najviše pomoglo da pobedi sve loše misli koje su se javljale u teškim trenucima.

-Kad je neko u glavi jak, sve ostalo je lako, a ja mislim za sebe da sam jak. Ojačale su me sve životne situacije i više nego što sam mislio. Sve prođe, sve je to život i koliko god se neko trudio da nešto promeni, ne može ako nije vreme za promenu. Prosta je to stvar, samo ko kako razume i prihati – istakao je Kazić i dodao da mu televizijskim gostovanjima i na nastupima nedostaje brat.

-Kad njega nema svi me pitaju gde je i obruto, a kad nas vide zajedno svi se oduševe. Kako i ne bi kad imaju dva pevača po ceni jednog (smeh). Ali uvek je bolje kad smo zajedno – rekao je Aleksandar za Grand.

Pre samo godinu dana braća Kazić ugostila su nas u svom domu u Kovinu, što možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić