Isplivao snimak Katarine Grujić pre „Zvezda Granda“, ovako je govorila na početku: „Prijavila sam se da bih dobila reklamu, uspeću u ovom poslu“ (VIDEO)

Katarina Grujić danas je jedna od popularnijih mladih pevačice koje je iznedrilo muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, a sad je isplivao snimak sa početka njene pevačke karijere.

Katarina se estrade domogla zahvaljujući najgledanijem talent šou u kom je učestvovala u sezoni 2012/13, a u tom periodu izgledala je potpuno drugačije nego danas.

Katarina je tada ima samo 20 godina i velike snove da postane pevačica.

katarina grujic na pocetku karijere
Katarina Grujić na početku karijere

Od samog početka karijere vodila je računa o svom imiždu, a na snimanju profila za šou pojavila se u običnoj beloj majci, kratkom šortsu koji je tada upotpunila skupocenim Luj Viton kaišem.

Iako je i tada važila za jednu od atraktivnijih učesnica, evidentno je da je vremenom poradila na svom fizičkom izgledu.

Na snimku pre takmičenja se vidi da je imala drugačije zube, tanje usne, ali je jednako bila atraktivna i zgodna kao i danas.

katarina grujic zvezde granda
Katarina Grujić na početku karijere

U razgovoru za Grand tada je priznala zbog čega se prijavila za muzičko takmičenje, a otkrila je i nepoznate detalje o sebi.

-Prijavila sam se za ‘Zvezde Granda’ jer mislim da ću od ‘Grand produkcije’ da dobijem potrebnu reklamu i da ću uspeti u ovom poslu. Profesionalno se bavim muzikom 2 godine, a zavšila sam nižu Muzičku školu i dva solo pevanja– rekla je tada za Grand i dodala:

Van muzike nemam neki hobi, ali volim mnogo kulinarstvo, iako se po meni to ne može videti.

Katarina Grujić na početku karijere

katarina grujic na pocetku karijere zvezde granda
Katarina Grujić na početku karijere

Katarina je i pre više od deset godina pucala od samopouzdanja i imala samo jedan san – da uđe u top 10 mladih zvezda „Granda“.

-Smatram da dobro pevam i da dobro zabavljam publiku. San mi je da dođem do finala – istakla je tada Grujićeva za Grand.

Kako je izgledao njen profil u „Zvezdama Granda“ pogledajte u videu na početku teksta.

katarina grujic na pocetku karijere zvezde grandafoto grand
Katarina grujić na početku karijere

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić