BRAĆA KAZIĆ O NAJTEŽOJ ŽIVOTNOJ BORBI: „Aleksandar me nije prepoznao posle operacije“ (VIDEO)

Braća Kazić, Aleksandar i Dimitrije, imali su težak period nakon što je starijem Kaziću dijagnostifikovan, a zatim i operisan tumor. 

Nakon teške operacije, a zatim napornog oporavka, Aleksandar se vratio poslovnim obavezama i nastupima, te vremena za odmor tokom leta nije bilo.

c4e0123814f6ce39c569d16cdecb4eb7a60183fb

-Bilo je zaista radno, više smo radili nego odmarali, ali ja sam zadovoljan – kaže Aleksandar, na šta se nadovezao njegov mlađi brat Dimitrije:

-Hvala Bogu i ja sam zadovoljan, bilo je odlično. Imao sam malo vremena da napunim baterije na odmoru, pa nastavljamo punom parom dalje.

Kako se bliži emitovanje nove sezone „Zvezda Granda“, Kazići su otkrili kakve utiske oni nose iz ovog, najgledanijeg šou-programa na Balkanu, a imali su i posebnu poruku za sve kandidate.

-Samo opušteno i bez treme, to mogu da poručim svim novim učesnicima, moraju da budu svoji i da ostave neki lični pečat – kaže stariji brat, dok se mlađi prisetio najvažnijeg saveta koji su dobili od mentora Saše Popovića:

-Nama je Saša rekao da je navažnije da budemo svoji, treba ostati isti kao što si bio pre nego što si došao na veliiku scenu. Mi se i danas često čujemo sa Sašom, za svaku pesmu se sa njim dogovaramo, kad on kaže da je dobro, onda je mi snimimo.

0f82c043f4b69687e5419410172ddb78139f8c77

Stariji brat Aleksandar se borio sa opakom bolešću koju je uspešno pobedio, a za Grand priznaje ko mu je bio najveća podrška tokom lečenja.

– Mogu da kažem da je sada sve u najboljem redu, idem na redovne kontrole, a ponašam se kao da se ništa nije desilo. Najbitnija je glava, treba ostati jak, a kada si jak sve možeš da prevaziđeš. Ja gledam da u svakom crnilu nađem neku svetlu tačku i to je ono što me je vodilo napred. Porodica mi je bila najveća podrška i bez njih ne bih mogao da izdržim sve – kaže Aleksandar, a Dimitrije je ispričao nesvakidašnju situaciju koja se desila odmah nakon operacije.

-Kad je imao operaciju, otišli smo da ga posetimo, lepo se ispričali sa njim. Kada je došao kući posle nekog vremena ja mu spomenem to, on nije moga da se seti, bio je pod anestezijom i nije nas uopšte prepoznao ni mene ni njegovu suprugu – rekao je Dimitrije, a ceo razgovor sa braćom pogledajte u videu.

Foto: Grand,
Autor: A. Milinkovič