Oglasila se Milica Todorović nakon drame sa taksistom koji nije hteo da je vozi: „Biće sankcionisan“

Milica Todorović nakon drame sa taksistom
Milica Todorović nakon drame sa taksistom

Oglasila se Milica Todorović nakon drame sa taksistom koji je odbio da je vozi, povodom čega se ona požalila nadležnim organima u taksi firmi.

Pevačica je taksista ostavio na kiši, jer nije želeo da vozi njenog psa u kolima, a sad se ponovo oglasila na društvenim mrežama u vezi ovoga, te otkrila šta sleduje pomenutom vozaču.

Milica Todorović nakon drame sa taksistom

Oglasila se Milica Todorović nakon drame sa taksistom

Nakon što je poslala dve glasovne poruke kompaniji za koju vozi pomenuti taksista, stigao joj je odgovor:

Hvala na informaciji, upravo smo ga blokirali da ne može da prima vožnje dok se ne javi u kancelariju. Izvinite na neprijatnosti, kolega će biti sankcionisan, a mi ćemo se potruditi da se ovakva neprijatnost više ne ponovi– otkrila je Milica koja se zahvalila na odgovoru.

milica todorovic inter

Podsetimo, Todorovićeva je juče ostala zetečena ponašanjem taksiste koji je izrevoltirao svojim ponašanjem prema njoj i njenom psu.

Gospodine, stidite se. Da me ostavite na kiši jer ste videli da držim malu kucu, koja je, potpisujem, čistija i kulturnija od vas. Sram vas bilo, vaše nekulture. Želim vam da u Novoj godini vozite samo životinje (izuzeću pijane koji vam povraćaju po autu) – napisala je, podsetimo, Milica u toku jučerašnjeg dana.

BONUS VIDEO- Milica Todorović- Gore od ljubavi:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.