„Uzela je 20.000 maraka za jednu pesmu“, Peja otkrio da je Lepa Brena zaradila najveći bakšiš na estradi (VIDEO)

Osim što radi kao voditelj na televiziji, Zoran Pejić Peja često vodi i privatna veselja širom sveta. Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrio je da je najveći bakšiš ikada na estradi zaradila Lepa Brena, ali je taj novac podelila sa svima.

Peja o baksisu koji je zaradila Lepa Brena Uzela je 20.000 maraka za jednu pesmu
Peja otkrio da je Lepa Brena zaradila najveći bakšiš na estradi

Peja se prisetio jednog veselja koje se pre mnogo godina odigralo u Parizu i rekao da je Brena tada sav novac podelila sa kolegama ravnopravno.

Peja otkrio da je Lepa Brena zaradila najveći bakšiš na estradi – Uzela je 20.000 maraka za jednu pesmu

-Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpeva jednu pesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada je mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pesmu. Onda je taj novac odnela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podelili na kraju – rekao je Peja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Peja o baksisu koji je zaradila Lepa Brena Uzela je 20.000 maraka za jednu pesmu 2
Peja otkrio da je Lepa Brena zaradila najveći bakšiš na estradi

Voditelj priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini koji tako na kraju isplate muziku.

-Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 evra dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto evra na primer, a onda njen brat uzme svih šesto evra i isolati muziku – zaključio je on.

BONUS VIDEO – Svađa voditelja oko braka i razvoda

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković