Login/Registracija

Vesna Zmijanac kupila luksuzni stan u centru Beograda: Za nekretninu je izdvojila čitavih 350.000 evra

Naša pevačica Vesna Zmijanac ne živi više na staroj adresi na Vračaru, već je kupila još jedan luksuzan stan u srpskoj prestonici, za koji je iskeširala vrtoglavih 350.000 evra.

Poznato je da je Vesna Zmijanac neko ko već godinama ulaže u nekretnine, pa je ovog puta želela da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i nadohvat ruke, posebno sada, kada dosta vremena provodi i sa unukama. Do kupovine ovog stana došlo je nedugo nakon što je prodala stan na Voždovcu i kupila ga je dok je još bio u izgradnji, dok je sada cena daleko veća.

Cena kvadratnog metra na ovoj lokaciji je 4.000 evra, a ona se odlučila za veliki stan od 90 kvadrata.

Kako bi sve ispalo onako kako je zamislila, tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje.

Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen zelenilom, pa pruža neophodni mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

Inače, zgrada u kojoj pevačica sada živi pripada novom ekskluzivnom kompleksu s konceptom pametnih zgrada, u kome pored nje, stanove imaju još neke poznate ličnosti.

Pevačica je duže vreme čekala da se svi radovi završe i da se konačno useli u novu nekretninu, a da je već sve gotovo i da više ne boravi u stanu na Vračaru, zabeležile su i kamere emisije „Paparaco lov“, koje su pevačicu ispratile do novog stana, u koji je otišla posle nastupa u Skadarliji, prenosi Kurir.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić