„Ne živim u prošlosti, suđeno je da idem drugim putem“ Benjamin Kličić progovorio o prekidu saradnje sa Viki (VIDEO)

84358459 148349929971117 4954436752549824722 n

Benjamin Kličić ostao je upamćen kao takmičar „Zvezda Granda“ zbog kog je žiri često ulazio u raspravu, ali je tokom takmičenja imao veliku podršku mentorke Viki Miljković, čak i nakon završetka šoua.

Iako je nakon finala najavljivao saradnju sa njom, sad je otkrio zbog čega do nje neće doći, ali i zašto je odlučio da samostalno nastavi karijeru i predstavi čak tri nove pesme, od kojih je jednu već promovisao.

3d0e9d5fe3f5caed73c38268a0a8c0f6bd2e277c

Naslednik Nedeljka Bajića Baje, kako su ga u takmičenju nazvali, otkrio je u kom smeru ide njegova karijera i kako prolazi njegova prva pesma „Kraljice moga sna“.

-Ja sam uvek bio jako zadovoljan u životu. Šta god da dođe, znam da me nije moglo zaobići. Što se tiče pesme koju mi je napisao Bane Opačić, prezadovoljan sam. Moja namera je bila da ostane nešto trajno iza mene, da ne bude od danas do sutra. Bane je izvanredan umetnik i pre svega čovek, a ono što mi je posebno drago što je veliki umetnik Peđa Jovanović već odradio kaver za moju pesmu – istakao je Benjamin, pa otkrio da li je tačno da više ne sarađuje sa Viki.

Možda je bilo najlakše da kažem da nije bila suđena saradnja sa njima. Bilo je kako je bilo, suđeno je bilo da idem drugim putem – rekao je Benjamin i dodao:

Mislim da moja draga mentorka i Taške zaslužuju da govorim sve najlepše o njima, i ono što smo mi imali da ostane samo među nama. U kontaktu smo, za prvu pesmu su rekli da im se sviđa. Dobri smo i uvek ćemo biti, nismo takvi ljudi da zatvaramo vrata jedni drugima. Biće prilike i za neku našu saradnju.

f3ba68844ac8a2c65510be586e83968382295fe3

U medijima se spekulisalo da je vođenje karijere prepustio svom tastu, ali on to oštro demantuje.

-Nisam prepustio tastu, imam menadžera koji je veliki prijatelj Viki i Tašketa, oni su me upoznali sa njim i zauvek ću im biti zahvalan zbog toga – istakao je pevač i otkrio šta bi promenio u „Zvezdama Granda“ da može da vrati vreme.

-Možda po neku pesmu koju sam pevao u takmičenju, ali ne živim u prošlosti, živim u sadašnjosti, a malo mislim i o budućnosti – rekao je Kličić koji smatra da njegovo vreme tek dolazi.

-Velika je borba, to nisam ni zamišljao. Kad se finale završi sve stane, tek onda vidiš šta znači ovaj put i posao, ali kad imaš prave ljude oko sebe ne treba da brineš ni o čemu – rekao je Benjanim u emisiji „Grand magazin“, a njegovo gostovanje možete da pogledate u videu ispod.

Foto: Instagram/Z.K.Munja/Foto Rosko,
Autor: I. Ankić