Login/Registracija

Sloba Radanović potpuno slomljen: „Sada bismo čekali zajedno…“

Svima je već poznato koliko je pevač Sloba Radanović bio vezan za svog pokojnog oca Dušana. Ne krije da mu otac i dan danas neverovatno nedostaje i da taj gubitak nikada neće moći da preboli.

Ipak, sinoć je Slobi posebno falilo njegovo prisustvo jer su godinama unazad zajedno pratili sve utakmice naše reprezentacije, a sada je to Sloba radio bez Dušana.

Radanović je podelio na svom Instagram profilu uspomenu sa ocem koja je slomila mnoga srca.

– Sad bismo čekali da gledamo našu Srbiju zajedno… Nedostaješ – napisao je Sloba.

Ipak, Slobin život nedavno je ulepšala lepa vest- da će se uskoro on ostvariti u ulozi roditelja i priznao da njegovoj sreći nema kraja.

– Jelena je sada trudna, tako da ću se što više potruditi da smanji bilo kakve poslove, ne dajem joj da se napreže. Najsrećniji sam, mislim da je to i svrha života – da izgradiš svoju porodicu i da se i na tom polju ispuniš, sve ostalo je nevažno, ako nemaš to sa kim da podeliš– istakao je Radanović, a potom otkrio kakav će biti otac.

-Ja baš ne znam za strogoću! Moj tata je prema meni bio mnogo dobar, nije bio strog, mama je bila stroža. Ja i kad želim da budem strog nekako ne umem, tako da ću sigurno biti popustljiviji -priznao je sa osmehom.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović